• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bugari odabrali selektora? Mladen Krstajić na pragu novog angažmana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reprezentacija Bugarske početkom juna ostala je bez selektora, a upražnjeno mjesto mogao bi da popuni nekadašnji selektor Srbije i predsjednik bijeljinskog Radnika.

 Mladen Krstajić novi selektor Bugarske Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Mladen Krstajić vraća se na selektorsku klupu!

Neće to biti Srbija, koju je prvo u svojstvu pomoćnika Slavoljuba Muslina, a zatim i samostalno predvodio od 2017. do 2019. godine, nego selekcija Bugarske!

Možda će vas zanimati

Dobro obaviješteni portal "Sport Bijeljina" prenosi informaciju da je Krstajić dogovorio sve uslove sa Fudbalskim savezom Bugarske i da će preuzeti njihov nacionalni tim, koji je početkom juna nakon debakla od Gruzije (2:5) u Ligi nacija ostao bez selektora, kada je Jasen Petrov podnio ostavku.

Nisu se Bugari proslavili ni nakon odlaska Petrova, jer su remizirali u duelima sa slabašnim Gibraltarom (1:1) i Guzijom (0:0), a na klupi su tada sjedili njegovi pomoćnici Georgi Donkov i Georgi Ivanov, pa se svi nadaju da bi Krstajić mogao da pokrene stvari sa mrtve tačke.

Krstajić bi trebalo da predvodi bugarski tim u septembarskim mečevima Lige nacija, protiv Gibraltara i Sjeverne Makedonije, a zatim i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nekadašnji predsjednik Radnika iz Bijeljine osim nacionalnog tima Srbije vodio je još TSC iz Bačke Topole, te Makabi iz Tel Aviva, na čijem kormilu je bio do maja tekuće godine.

Ovog ljeta pominjao se i njegov dolazak na mjesto šefa stručnog štaba Partizana, ali su se beogradski "crveno-bijeli" ipak odlučili za Iliju Stolicu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC