• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Krstajić ne dolazi u Partizan: Svi čekali da se vrati u Humsku, a on se oglasio - ne razmišljam o tome!

Autor Haris Krhalić

Prvi kandidat za mjesto šefa stručnog štaba Partizana oglasio se i rekao svoje planove.

 Mladen Krstajić ne dolazi u Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Iako je danima, pa i nedjeljama najavljivano da će Mladen Krstajić (48) preuzeti Partizanov tim poslije odlaska Aleksandra Stanojevića, to ipak nije tako izvjesno. On se u nedelju oglasio i jasno poručio da sada ne razmišlja o povratku u srpski fudbal, a samim tim ni u klub u kojem se afirmisao kao igrač, u kojem je završio karijeru i bio direktor.

"Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača i nije tajna da sam veliki Partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu", rekao je Krstajić za "Večernje novosti".

S obzirom na to da će odmor superligaša trajati tek par nedjelja, rukovodstvo Partizana moraće da brzo reaguje i da nađe nasljednika Aleksandra Stanojevića. "Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njih ima svoje prednosti. Ne vjerujem da ćemo presjeći prije sljedeće nedjelje", rekao je sportski direktor crno-bijelih Ivica Iliev za Informer u subotu.

Krstajić je ove nedjelje napustio Makabi poslije šest mjeseci u Tel Avivu, a tamošnji mediji su nagađali da će čelnici "Ponosa Izraela" vratiti Vladimira Ivića, takođe srpskog stručnjaka i bivšeg asa Partizana. Bivši selektor Srbije i trener TSC-a tako se rastao sa Izraelcima poslije 30 utakmica, tokom kojih je njegov tim ostvario 18 poena, uz sedam remija i pet poraza, kao i gol-razliku 62:30. U izraelskom plej-ofu Makabi je zauzeo treće mjesto, sa devet bodova manje od šampiona - Makabi Haife i sa bodom zaostatka za Hapoel Ber Ševom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC