• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević "naribao" igrače Zvezde poslije poraza! "Moraju i oni da preuzmu odgovornost za jeftine greške"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najoštrije obraćanje Miloša Milojevića za dva mjeseca na klupi Crvene zvezde.

 Miloš Milojević ljut na igrače Crvene zvezde poslije poraza od Ferencvaroša Izvor: RTS/Screenshot

Crvena zvezda je igrala "divlje" u Budimpešti i na kraju je poražena na gostovanju u kome se sve "lomilo", zbog čega je nastavak takmičenja u Ligi Evrope, čak i u Konferencijskoj ligi, pod ozbiljnim znakom pitanja.

Ferencvaroš je kaznio dvije od velikog broja grešaka Crvene zvezde i došao je do pobjede 2:1 vrijedne prvog mjesta u grupi sa devet bodova, dok je srpski šampion sada na začelju sa svega tri boda uoči posljednje dvije utakmice.

Znaju dobro da moraju da idu na "sve ili ništa" uoči meča sa Trabzonsporom kod kuće i sa Monakom u gostima, a čini se da ih u svlačionici čeka i ribanje trenera Miloša Milojevića koji je u izjavi za RTS možda bio i najoštriji otkako je prije mjesec i po dana sjeo na klupu crveno-bijelih.

"Imamo sindrom da ako ne postignemo gol u periodu dobre igre - teško se vratimo. Vratili smo se, dobar solo prodor Mitrovića, ali sami sebe smo pobijedili. Krupne greške i još par koje nisu kažnjene, a kojima je rezultat mogao da bude ubjedljiviji. Ja hoću da preuzmem odgovornost za sve, ali na terenu moraju i igrači da preuzmu odgovornost za jeftine greške. Šta dalje? Ako ne budemo pravili grupne greške, a ne pravite ih ako želite više - i imam osjećaj da su željeli više od nas. Više njihovih igrača je više željelo pobjedu više od nas", rekao je nezadovoljni Miloš Milojević.

"To je jedna stvar, a druga da Evropa ne prašta greške i morate da budete koncentrisani 90 minuta. Ako takve greške ne budemo pravili, možemo da dobijemo Trabzon, pa to kad prođe možemo da razmišljamo dalje", dodao je trener Crvene zvezde koji će morati da probudi ekipu koja nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno ove jeseni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC