• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počinje od nule u Evropi, ali ima veliko pojačanje: Trener Ferencvaroša bocka Milojevića, on odgovara perfekcijom

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda nema prava na grešku, a poslije onakvog meča na "Marakani" svi su puni samopouzdanja. Ipak Miloš Milojević je odmah upozorio da je ovo novi meč koji počinje od nule!

 Ferencvaroš Crvena zvezda najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se diže pod Milošem Milojevićem! Poslije početnih muka i nekih lošijih partija protiv Ferencvaroša u Beogradu je konačno crveno-bijeli tim pokazao svoje najbolje lice. Savladali su rivala sa 4:1 na svom stadionu i potpuno se vratili u igru za prolazak dalje u Ligi Evrope.

Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu grupe sa tri boda, koliko ima i Trabzon, dok su gore Ferencvaroš i Monako sa po šest poena, a od 21 čas im slijedi meč koji bi mogao mnogo da znači. Nakon ubjedljive pobjede u Beogradu sada gostuju "Fradiju", a novi šef struke tima iz Ljutice Bogdana nema namjeru da dozvoli bilo kakvo opuštanje ili polijetanje svojim igračima.

"Krećemo od nule, ne opušta nas rezultat iz Beograda, fokusirani smo i hoćemo da podignemo nivo igre. Ne bih o taktičkim detaljima, znam da možemo bolje i tačno znam šta treba da radimo i kako da se ponašamo kada izgubimo loptu. Ispravljamo to svaki dan, težimo perfekciji", rekao je Miloš Milojević pred ovaj meč.

KOGA OČEKUJEMO?

Za razliku od meča u Beogradu, očekuje nas nešto drugačiji sastav crveno-bijelih zato što je kadrovska situacija bolja nego prije sedam dana. Nemanja Milunović i Osman Bukari se konačno vraćaju na teren, ali se ne očekuju obojca u startnoj postavi. 

Milunović bi trebalo da svoju šansu sačeka sa klupe pošto tandem Dragović-Eraković igra sjajno, dok bi Bukari trebalo da počne od starta i "pomjeri" Mirka Ivanića više u sredinu terena. Ovo je očekivani sastav crveno-bijelih: Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga, Ivanić - Bukari, Katai i Pešić.

Vijest je i da pojačanje u napadu Kalifa Kulibali nije otputovao sa timom u Budimpeštu, pa će tako rezervna opcija u napadu najvjerovatnije biti El Fardu Ben, mada je u nekim varijantama i Aleksandar Katai znao da odigra "lažnu" devetku.

"ZVEZDA NIJE DOMINIRALA"

Stanislav Čerčesov trener Ferencvaroša je prvo u Beogradu rekao da ga uopšte nije iznenadila igra Crvene zvezde, a onda je po povratku u Budimpeštu ponovo prilično šokirao javnost izjavom da crveno-bijeli nisu dominirali u meču u kome su pobijedili sa 4:1. 

"Nisam vidio da je Zvezda dominirala. Naravno, sa stanovišta rezultata možemo reći da su dominirali, ali mi smo imali 60 odsto posjed lopte, a bilo je mnogo faktora koji nisu išli u prilog ovoj dominaciji. Očekujem težak meč, ali ovoga puta ćemo imati prednost, jer će naši navijači biti iza nas na domaćem terenu. Idemo od meča do meča i razmišljamo samo o narednom. Nažalost, imamo povrede tako da nam je najvažnije da se dobro pripremimo", zaključio je Stanislav Čerčesov, trener Ferencvaroša.

Ostaje da se vidi kakve su to povrede i ko je pod znakom pitanja za ovaj duel koji počinje od 21 čas. U isto vrijeme će svoju utakmicu igrati Trabzon i Monako, a poslije ovoga bi situacija u grupi H tek mogla da se iskomplikuje!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC