• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda došla po pobjedu u Budimpeštu! Milojević spominjao i Gvardiolu: "Ne idem na 0:0 ni kad se igram sa sinom!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miloš Milojević pričao je o taktici, predstojećem duelu sa Ferencvarošem, očekivanjima...

 Miloš Milojević najavio meč Ferencvaroš - Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda igra drugi meč sa Ferencvarošem. U Beogradu je slavila, sada želi isto da ponovi u Mađarskoj. Trener domaćeg tima Stanislav Čerčesov je uoči meča rekao da "Zvezda nije dominirala u prvom meču", dok je na konferenciji za štampu u Budimpešti Miloš Milojević pokazao veliko poštovanje prema rivalu. Istakao je niz pohvala na račun protivnika i uvjeren je da su njegovi igrači sposobni da upišu nova tri boda u Ligi Evrope.

Naglasio je da je meč u srpskoj prestonici odavno arhiviran i da su svi spremni za ono što slijedi u četvrtak.

"Krećemo od nule, ne opušta nas rezultat iz Beograda, fokusirani smo i hoćemo da podignemo nivo igre. Ne bih o taktičkim detaljima, znam da možemo bolje i tačno znam šta treba da radimo i kako da se ponašamo kada izgubimo loptu. Ispravljamo to svaki dan, težimo perfekciji. Očekujem da će biti lijepa, fudbalska atmosfera i ne razmišljam o remiju, nije takav ni moj karakter ni karakter igrača. Biće drugačija utakmica, ali se bodom ne zadovoljavam. I kada se igram sa sinom ne pristajem na 0:0", jasan je Milojević.

Dobra vijest za njega svakako je oporavak Osmana Bukarija i Nemanje Milunovića, dok je novinare zanimalo i šta misli o tome što se u protivnički tim vraća Eldar Ćivić, jedan od najboljih asistenata tamošnjeg prvenstva.

"Pratio sam ga i ranije, poznajem njegove kvalitete, trenirao sam neke reprezentativce Bosne i Hercegovine. Možda nam baš na toj poziciji njihov trener sprema iznenađenje, moramo da budemo oprezni. Ne smijemo da pravimo faulove u opasnoj zoni, možda su u Beogradu oni bili mirniji, jer im je i bod odgovarao, sada će željeti pobjedu. Mi tačno znamo kako želimo da igramo, kako ja tako i momci, mada je to ponekad perfektan svijet Pepa Gvardiole, pa onda i on remizira sa Kopenhagenom."

U konkurenciji za ovaj meč je mladi napadač Jovan Mijatović, dok je Kalifa Kulibali ostao u Beogradu.

"Jovan je tu, dobiće šansu, ako ne u četvrtak, onda ubrzo. Ne smije da poleti, isto važi i za medije, ne treba da ga hvalite poslije prve dobre utakmice, tada pad može da bude težak", zaključio je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC