• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ostavila novo pojačanje u Beogradu: Otputovali na najvažniji meč, a Kulibalija mijenja debitant od 17 godina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je na meč protiv Ferencvaroša umjesto Kalife Kulibalija povela tinejdžera koji je do prije nekoliko dana igrao za Grafičar u Prvoj ligi Srbije.

 Crvena zvezda bez Kalife Kulibalija protiv Ferencvaroša Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde prošle sedmice zabilježili su prvu pobjedu u Ligi Evrope ove sezone - i to kakvu. Razbili su Ferencvaroš 4:1 u Beogradu i tako nagovijestili da će se žestoko boriti za plasman u nokaut fazu takmičenja. A da bi ta borba mogla da bude uspješna, crveno-bijeli će imati velika očekivanja i od revanš sa Mađarima.

Ekipa Miloša Milojevića otputovala je u Budimpeštu na utakmicu protiv Ferencvaroša (četvrtak 21.00), a na spisku putnika našla su se 23 imena. Među njima, međutim, nije bilo novog pojačanja Kalife Kulibalija.

Zvezda je prva tri boda osvojila prošlog četvrtka, a ovog predstojećeg pokušaće da stigne do novih. Poznato je i koji tim će Milojević imati na raspolaganju protiv ekipe Stanislava Čerčesova. Jedina iznenađujuća vijest je Kulibalijev ostanak u Beogradu.

Napadač iz Malija je do sada pružao slabe partije od dolaska u Srbiju i očito da se na njega neće računati u jednom od bitnijih mečeva crveno-bijelih ove sezone. Zato je Zvezda u Budimpeštu umjesto Kulibalija povela talentovanog 17-godišnjeg napadača Jovana Mijatovića. Izdanak omladinske škole Zvezde je zablistao u dresu Grafičara, pa je klub odlučio da ga prekomanduje u prvi tim šampiona Srbije. Osim momka rođenog 2005. godine, evo koji igrači Zvezde su pošli put Mađarske:

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović

ODBRANA: Marko Gobeljić, Nikola Stanković, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Stefan Leković, Milan Rodić

SREDINA: Seku Sanogo, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Kings Kangva, Mirko Ivanić, Osman Bukari, El Fardu Ben, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Nemanja Motika

NAPAD: Aleksandar Pešić, Jovan Mijatović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC