• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam vidio da je Zvezda dominirala u Beogradu: Trener Ferencvaroša iznenadio izjavom - "Dobar su tim, ali..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stanislav Čerčesov veruje da njegov tim u drugom meču protiv Crvene zvezde može da pruži daleko bolje izdanje nego prošle sedmice.

 Trener Ferencvaroša ne smatra da je Crvena zvezda bolji tim Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su prošle sedmice u Beogradu ekipu Ferencvaroši, i to ubjedljivim rezultatom 4:1. Time su ostvarili prvu pobjedu u Ligi Evrope, a slično će pokušati da urade i u četvrtak (21.00) na gostovanju.

Trener Miloš Milojević poveo je 23 fudbalera na put u Budimpeštu među kojima nije Kalifa Kulibali, a za to vrijeme, njegov kolega Stanislav Čerčesov imao je jednu zanimljivu izjavu u sklopu najave dolaska crveno-bijelih u glavni grad Mađarske.

Ruski stručnjak ističe da poraz 4:1 iz Beograda nije prikazao realno stanje stvari i da to nije objektivan odnos snaga između dva tima.

"Ako pogledamo rezultat Crvena zvezda je bila bolja prije nedjelju dana, ali je sigurno da u Beogradu nismo uradili sve ono o čemu smo razgovarali i što je bilo neophodno za dobar rezultat. Rival je dobar tim, na kraju krajeva, godinama nastupaju na visokom nivou, ali sada imamo priliku da popravimo stvari", počeo je Čerčesov.

"Nisam vidio da je Zvezda dominirala. Naravno, sa stanovišta rezultata možemo reći da su dominirali, ali mi smo imali 60 odsto posjed lopte, a bilo je mnogo faktora koji nisu išli u prilog ovoj dominaciji. Očekujem težak meč, ali ovoga puta ćemo imati prednost, jer će naši navijači biti iza nas na domaćem terenu. Idemo od meča do meča i razmišljamo samo o narednom. Nažalost, imamo povrede tako da nam je najvažnije da se dobro pripremimo", zaključio je Stanislav Čerčesov, trener Ferencvaroša.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC