• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao evrogol Partizanu, pa potpisao za Crvenu zvezdu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lazar Nikolić potpisao je za Crvenu zvezdu.

 Lazar Nikolić potpisao za Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Lazar Nikolić (23) novi je fudbaler Crvene zvezde. Igrač koji je u ponedjeljak uveče postigao evrogol za Javor protiv Partizana u Humskoj je dan kasnije i zvanično predstavljen kao novi igrač crveno-bijelih. Iz kluba su saopštili da je on potpisao ugovor u petak 21. oktobra, a da će se timu priključiti po završetku jesenjeg dijela sezone. Pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka.

Poslije svih formalnosti i zvaničnog predstavljanja se oglasio i sam fudbaler. "Ostvario mi se dječački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao dio crveno-bijele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svjestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona", rekao je Nikolić.

Lazar Nikolić je rođen 1. avgusta 1999. godine u Leskovcu. Prve seniorske nastupe zabilježio je u ekipi Javora u koji je stigao iz italijanskog SPAL-a, a u timu iz Ivanjice je na 100 utakmica postigao devet pogodaka. Takođe, nastupao je za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Srbije, gdje je zbog imidža, ali i pozicije na terenu dobio nadimak - Basta. Interesantno je da će ponovo zaigrati zajedno sa prezimenjakom Veljkom, sa kojim je bio dio generacije 99, koja je u dresu OFK Beograda igrala odlično u juniorskim ligama.

Pogledajte

00:22
Gol Javor
Izvor: MONDO/TV Arena sport
Izvor: MONDO/TV Arena sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC