• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal engleskog fudbalera: Ne ide na Svjetsko prvenstvo u Kataru jer voli da se kladi!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski savez Engleske dobio je "dojavu" da je jedan njihov reprezentativac popunjavao tikete.

 Ajvan Toni ne ide na SP zbog klađenja Izvor: Profimedia

Poznati fudbaler Ajvan Toni je u centru skandala pošto je Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu kako bi utvrdio da li su informacije o tome da se kladio na fudbalske utakmice tačne. Savez je dobio "dojavu" se Toni kladio na fudbalske utakmice i ukoliko se ispostavi da je to istina, najvjerovatnije zbog toga neće biti dio Sautgejtovog tima koji će izabrati za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Odlični napadač Brentforda još nije debitovao za reprezentaciju Engleske, ali je bio pozivan tokom Lige nacija, međutim vrata reprezentacije mogla bi da mu budu zatvorena zbog loše navike.

"Ajvan je svjestan da ova istraga postoji. Zabrinut je zbog toga, ali ne želi da popusti - tvrdi da ništa nije skrivio. Fudbalski savez Engleske reaguje na sve prijave koje dobije, a ovo su vrlo delikatne stvari pošto se radi o kandidatu za tim na Svjetskom prvenstvu", rekao je izvor istrage za britanski list "The Sun", dodavši da se ovo dogodilo prije njegovog dolaska u sadašnji klub Brentford u kome je od 2020. godine.

Napominje se da Toni nije pokušavao da namjesti utakmicu, ali prema pravilima Fudbalskog saveza Engleske - nikome od profesionalnih igrača nije dozvoljeno da se kladi na ishod mečeva.

Ove sezone Toni igra sjajno i postigao je osam golova za Brentford u Premijer ligi, pa su mnogi očekivali da bude prva rezerva Hariju Kejnu u Kataru, posebno jer je Ejbraham u očajnoj formi u Romi (tri gola na 17 mečeva). Od klasičnih napadača tu je još samo Oli Votkins iz Aston Vile, takođe daleko od prave forme.

Prethodno su od Engleza iz kombinacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo otpali standardni prvotimci Čelsija i reprezentativci - Ben Čilvel i Ris Džejms.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC