• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alarm u Engleskoj - ostaju bez važnog igrača za Mundijal! Još jedna povreda, ljekari odlučuju o operaciji!

Autor Haris Krhalić

Ris Džejms mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede, a na poziciji desnog beka već su veliki problemi u Engleskoj...

 Ris Džejms mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru Izvor: Profimedia

Ris Džejms mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru. Veliki problem za reprezentaciju Engleske koja je do skoro imala nekoliko igrača na poziciji desnog beka i veliku "gužvu" baš u tom dijelu terena. Sada su bekovi ušli u seriju povreda i mogao bi Geret Sautgejt na kraju da bude u ogromnim problemima kada je to mjesto u pitanju. Posebno poslije loših vijesti koje stižu o igraču Čelsija koji je u ovom trenutku prvi izbor u reprezentaciji na tom mjestu.

Povreda engleskog fudbalera izgleda nije tako naivna kao što je izgledalo u prvi mah. Čak se spominje i da bi zbog svega toga morao "pod nož" što bi značilo da neće moći da pomogne sunarodnicima na Mundijalu (od 20. novembra do 18. decembra). "Strah je sve veći da bi Džejms mogao da propusti Svjetsko prvenstvo. Oštećenje na koljenu je ozbiljnije nego što je izgledalo. Operacija je jedna od opcija", navodi britanski "Dejli mejl" što znači da je sada sve na ljekarima.

Kajl Voker se povrijedio na derbiju Mančester sitija i Junajteda i od početka oktobra ne igra, prognoze za njegovo učešće na Mundijalu nisu optimistične. Trent Aleksander-Arnold iz Liverpula je povrijeđen, oporaviće se do šampionata svijeta, mada on nije među glavnim opcijama Sautgejta zbog defanzivnih mana. Tu šansu mogao bi da iskoristi Kiran Tripije iz Njukasla, a možda i Ben Vajt iz Arsenala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC