• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika zvijezda ne ide na Mundijal: Haos na 40 dana do Svjetskog prvenstva, svi selektori u strahu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Gotovo je izvjesno da Paulo Dibala neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

 Paulo Dibala ne ide na Svjetsko prvenstvo u Kataru Izvor: Profimedia/ Maurizio Borsari/AFLO

Argentinski fudbaler Paulo Dibala zvanično će propustiti Svjetsko prventvo u Kataru pošto je povreda koju je doživio na prvenstvenoj utakmici Rome i Lečea ipak ozbiljna. Dibala se povrijedio dok je izvodio jedanaesterac, činilo se u prvi mah da nije ništa strašno, ali riječi Žozea Murinja nakon susreta su zabrinule navijače Rome, još više selektora Lionela Skalonija koji će na turnir morati bez "La Joye".

Istina, nije Dibala standardan reprezentativac Argentine, odigrao je 34 utakmice do sada za "gaučose", ali teško da bi ga Skaloni precrtao kada već 26 igrača putuje u Katar...

Nezvanične informacije govore da bi Dibala mogao da odsustvuje čak dva mjeseca, odnosno nećemo ga na terenu vidjeti sve do 2023. godine, ali se još čekaju rezultati magnetne rezonance. Prvi pregled nakon povrede ne govori da će Dibala biti spreman za Mundijal, tako da će Skaloni morati da potraži neko novo rješenje.

Neki drugi selektori možda neće imati toliko prostora poput Skalonija, pa bi tako u Kolumbiji, da su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, zavladala prava panika pošto je težu povredu doživio i Luis Dijaz i njega čeka najmanje šest nedjelja pauze.

Do početka Svjetskog prvenstva ostao je 41 dan i svi selektori će brinuti svaki put kada njihovi igrači budu na terenu u dresu kluba, pošto se prvi put u istoriji dešava da se Svjetsko prvenstvo igra u toku sezone. Raspored je brutalan po igrače i zato ne čude tolike povrede, a nadamo se da ih neće biti u reprezentaciji Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC