• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva objava FIFA o Srbiji! Zbog ovih riječi će Piksiju i cijeloj naciji da se "zacakle oči"

Autor Dragan Šutvić

FIFA je u prvi plan istakla Mitrovića, Vlahovića, Tadića i Milinković-Savića, a uz to su poručili da su "orlovi" potencijalno iznenađenje turnira.

 fifa pohvalila reprezentaciju srbije Izvor: MN PRESS

Svjetsko prvensttvo u Kataru počinje tačno za 40 dana, a FIFA svakodnevno na svojim kanalima na društvenim mrežama pokušava da animira navijače sa svih strana planete, pa će posljednja njihova objava posebno natjerati srpske navijače da im "zaigra srce". Pretežno su svi optimisti uoči Mundijala, a one koje nije uhvatila euforija - sigurno će poslije sljedeće poruke FIFA na svom zvaničnom Tviteru.

"Srbija - potencijalno iznenađenje na Svjetskom prvenstvu. Koliko daleko mogu u Kataru?", upitali su iz FIFA svoje pratioce uz fotografiju na kojoj su u prvom planu fudbaleri Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Dušan Vlahović i najbolji strijelac Aleksandar Mitrović.

Podsjetimo, Srbija igra u grupi "G" sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a srpski navijači se nadaju da će "orlovi"  napraviti pomak u odnosu na prethodna učešća i konačno proći grupnu fazu što bi svakako bio veliki uspjeh.

Sve više od toga se sanja, a kao što je poručeno i iz FIFA - nije slučajno što Srbiju mnogi vide kao potencijalno iznenađenje turnira, posebno nakon briljtantnih nastupa u Ligi nacija. Srbija je dominantno stigla do "A" lige i drugog šešira za žrijeb kvalifikacija Evropskog prvenstva, a najvažnije od svega je što kao tim nastavljaju da rastu iz okupljanja u okupljanje. A naredno je tik pred početak Svjetskog prvenstva u Kataru...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC