• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ovjerila jesenju titulu! Mirko Ivanić riješio stvar na "Marakani"

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda pobijedila Mladost 2:0 i tako postala jesenji šampion. Strijelci Aleksandar Katai i Mirko Ivanić

 mirko ivanić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Mladost iz Lučana 2:0 (1:0) i tako definitivno osigurala prvo mjesto do proljećnog dijela sezone. Golovima Aleksandra Kataija udarcem glavom i Mirka Ivanića udarcem iz daljine, branilac "duple krune" mirno je osvojio bodove kojima je pobjegao na "plus 10" Partizanu, s tim da ima odigranu utakmicu više od crno-bijelih.

Iako Zvezda nije odigrala na svom nivou i iako su napadači Mladosti, veterani Milan Bojović i Marko Mirić, propuštali velike šanse i u prvom i u drugom dijelu meča, crveno-beli su sačuvali svoj gol i na kraju rutinski slavili pred 4.300 gledalaca po lošem vremenu na "Marakani". Važan trenutak bio je i crveni karton za igrača Lučana Ivana Miloševića, početkom drugog dijela meča, pri rezultatu 1:0 za domaće.

Trener crveno-bijelih Miloš Milojević htio je reakciju poslije eliminacije iz Evrope i njegov tim je uradio zacrtani posao. U predstojećih nedjelju dana Zvezda će odigrati još dvije utakmice (protiv Čukaričkog u četvrtak i Radnika u Surdulici u nedjelju), a onda će na praktično tromesečnu pauzu zbog Svjetskog prvenstva i zimskog "brejka" u Superligi.

Crvena zvezda: Borjan, Eraković, Milunović, Dragović, Azarov (od 69. Rodić), Srnić (od 59. Mijatović), Kangva (od 67. Ivanić), Kanga, Bukari (od 67. Sanogo), Katai, Pešić.

Mladost: Samčović, Milošević, Jojić, Vesnić, Baha, Radivojević (od 58. Udovičić), Leković, Ćirković (od 84. Dunđerski), Ješić, Mirić, Bojović (od 84 Đ. Babić).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC