• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsin kapiten napravio skandal: Đerar Pike napravio haos na posljednjem meču! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Fudbalski penzioner Đerar Pike trebalo je da zabilježi posljednji nastup u dresu Barselone tokom drugog dijela meča protiv Osasune, ali je na poluvremenu isključen zbog užasnih psovki.

 đerar pike napravio skandal na utakmici protiv osasune  Izvor: Twitter/OptusSport/printscreen

Jedan od najtrofejnijih španskih fudbalera svih vremena Đerar Pike završio je igračku karijeru oproštajem od navijača Barselone, u pretposjlednjem meču jesenjeg dijela prvenstva. On je odlučio da okači kopačke o klin nakon što je izgubio mjesto u voljenom klubu, a njegova plata postala preveliki teret za ekipu koja pokušava da se vrati u vrh evropskog fudbala. Da ne bude sve dirljivo potrudio se sinoć, kada je na vrlo ružan način otišao sa pozornice.

Možda će vas zanimati

Na gostovanju Osasuni Pike je imao priliku da odigra posljednje minute u dresu Barselone, ali se to nije desilo. Iskusni štoper našao se na klupi za rezervne igrače, a u poluvremenu je isključen zbog sukoba sa glavnim arbitrom meča. Pike je prvo na centru terena prišao sudiji Hesusu Hilu Manzanu, koji mu je zatim u tunelu pokazao crveni karton.

Po informacijama do kojih su došli španski mediji, Pike je izgovarao odvratne riječi na račun majke glavnog arbitra ovog meča. "Da li si vidio kakav korner si dosudio? Ti si sudija koji nas je najviše zaje*ao. Ovo je sramota, se*em se na tvoju majku ku*vu", ispalio je Pike u pravcu glavnog arbitra meča i dobio direktan crveni karton. Pogledajte njihov razgovor:

Zbog isključenja nije imao priliku da uđe na teren u drugom dijelu meča koji je Barseloni donio opipljivu prednost na vrhu tabele. Tim iz Katalonije sada ima pet bodova i meč više od Real Madrida, a do pobjede nad Osasunom stigli su na impresivan način. David Garsija postigao je gol za prednost domaćeg tima već u šestom minutu, Robert Levandovski isključen je zbog dva žuta kartona poslije samo 31 minuta fudbala, a zatim je počeo preokret.

Pedri je u 48. minutu poravnao rezultat na 1:1, a Rafinja je majstorskim lob udarcem glavom u 85. minutu donio nevjerovatno važnu pobjedu ekipi Ćavija Ernandeza. Đerar Pike te detalje gledao je iz svlačionice, kao fudbalski penzioner! Da se nije oprostio od fudbala, za ovo bi dobio najmanje šest mečeva suspenzije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC