• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok pred Mundijal - jedan od najboljih napadača svijeta ne ide u Katar?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Romelu Lukaku trči trku za Katar, ali sve je izvjesnije da će je izgubiti!

 Romelu Lukaku ne ide na Svjetsko prvenstvo Izvor: Profimedia/Jeroen Meuwsen/Orange Pictures

Dok su neke selekcije već objavile spiskove fudbalera koji će ih predstavljati na Svjetskom prvenstvu Roberto Martinez još uvijek čeka, a Belgija strahuje!

Jedan od lidera ove generacije i udarna igla tima Romelu Lukaku bi mogao da propusti Katar u kome Belgijance u grupi čekaju Hrvatska, Maroko i Kanada. Iako je belgijski tim pun zvijezda, ipak u napadu osim Lukakua nemaju napadača koji daje golove na najvišem nivou.

Miči Batšuaji je daleko od forme koja ga je dovela u Čelsi, Divok Origi se muči sa povredama, a mlade snage poput Žeremija Dokua još nisu spremne da preuzmu glavnu ulogu. U razgovoru za "L'Ekip" selektor Martinez je šokirao naciju viješću da bi Lukaku na kraju mogao da otpadne sa spiska!

"Do poslednjeg trenutka ću čekati sa odlukom o njemu. Sve će zavisiti od utakmica grupne faze. Ako će moći da zaigra u grupi, onda će ići u Katar. U suprotnom neće", poručio je Španac koji ima jasan datum za oporavak Lukakua: "Njegov oporavak napreduje, sve pratimo. Ako zaključimo da će da ozdravi do 1. decembra, zvaćemo ga."

Lukaku je za Inter od početka sezone odigrao samo tri meča i nema ga mesjecima na terenu zbog povrede tetive. Koliko je bitan za Belgiju govori i podatak da je na 120 meča za nacionalni tim dao 68 golova, a sljedeći najbolji strijelac među aktivnim igračima je Eden Azar sa 33 gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC