• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija kažnjen zbog "storija" na Instagramu: Napadač Zrinjskog skupo platio "bojler" za Leotar!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Napadač Zrinjskog kažnjen zbog uvredljive poruke na društvenim mrežama upućene fudbalskom klubu Leotar.

 Nemanja Bilbija, Zrinjski Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Duel Leotara i Zrinjskog odigran prije prošlog mjeseca izazvao je mnogo pažnje, ne samo zbog toga što su Trebinjci izvukli remi protiv „plemića“, već zbog svega što se dešavalo poslije meča.

Burno je bilo u svlačionicama, hodnicima, pa i oko stadiona Police gdje je došlo i do fizičkog sukoba između stručnog štaba Zrinjskog sa igračima Leotara, u kojem je učestvovao i trener Sergej Jakirović.

Disciplinska komisija FSBIH kaznila je Jakirovića i njegove pomoćnike, te kapitena Leotara, a nakon svega kažnjen je i napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija.

Najbolji strijelac Zrinjskog i najbolji golgeter u istoriji Premijer lige BIH po završetku utakmice imao je verbalni sukob sa članovima Leotara, tokom kojeg je domaćinima zamjerao na nedostatku tople vode.

Bilbija se nakon svega što se dešavalo oglasio na društvenim mrežama i postavio na Instagramu „stori“ u kojem je „potkačio“ trebinjski klub.

Izvor: MONDO

Iako je napadač Zrinjskog kasnije obrisao svoju objavu, to nije promaklo organima FSBIH, koji su ga novčano kaznili zbog vrijeđanja Leotara.

"Nemanja Bilbija kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 1.000 KM zbog vrijeđanja, ponižavanja i omalovažavanja upućenog prema Fudbalskom klubu Leotar, a prema članu 87, stav 1 Disciplinskog pravilnika FSBIH", potvrdio je za MONDO predsjednik Disciplinske komisije FS BIH.

Podsjetimo, osim Bilbije, kazne su zaradili i pomoćni treneri Salatović i Ivančić koji su dobili šestomjesečne suspenzije te novčane kazne od 500 KM. Sa četiri utakmice suspenzije kažnjen je Milović, koji će morati da plati i 500 KM, dok je Jakirović zbog nereda kažnjen sa 1.000 KM. Leotar je kažnjen sa 4.000 KM, a Zrinjski sa 2.000 KM.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Treba mu dozivotno zabraniti ulazak u RS.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC