• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Murinjo na kraju sezone preuzima Real: Ančeloti je spreman za penziju, Florentino se odlučio za nasljednika!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlo Ančeloti je zamijenio Žozea Murinja u Realu 2015. godine, a sada bi Žoze Murinjo mogao da zamijeni Karla Ančelotija.

 Žoze Murinjo preuzima Real Madrid Izvor: Profimedia

Današnje izdanje "Republike" donijelo je senzacionalne vijesti, moguć je povratak Žozea Murinja u Real Madrid! Sadašnji trener Rome je sa "vučicom" prošle sezone uzeo evropski trofej pošto je osvojio prvi pehar u istoriji Lige konferencije, a sada bi mogao da se vrati u Madrid!

On je u Rimu potpisao trogodišnji ugovor koji mu ističe 2024. godine, a klub je riješio da mu ponudi produženje saradnje jer žele da ga zadrže bar još toliko.

Ipak sada se u sve to uključio Florentino Perez i Real Madrid. Navodno prema pisanju italijanskog lista oni razmišljaju da završe saradnju sa Karlom Ančelotijem na kraju sezone, a i sam Italijan razmišlja o penziji. On je javno više puta rekao da će mu ovo posljednji posao i da će završti karijeru nakon što okonča drugi mandat u Realu.

Murinjo je od 2010. do 2013. godine vodio Real i u tom periodu je uzeo tri trofeja, a na klupi "kraljevskog kluba" zamijenio ga je upravo Karlo Ančeloti. U Realu je Portugalac imao 128 pobjeda, 28 remija i samo 22 poraza, a po jedan trofej Primere, Kupa Kralja i Superkupa sada djeluje malo, ali treba imati na umu da je Gvardiolina i Mesijeva Barselona tada bila na vrhuncu moći.

Sada bi Murinjo poslije Rome mogao da se vrati na velika vrata među evropske velikane, baš kao što je uradio i Ančeloti koji je nakon posla u Evertonu ponovo preuzeo Real. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC