• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo ljut na jednog igrača - odmah ga tjera iz kluba! Platili ga 16.000.000 i kod Žozea više nikad neće igrati!

Autor Haris Krhalić

Portuglaski trener ispričao je čijim je ponašanjem razočaran, a mediji su odmah otkrili ime fudbalera kojeg pominje.

 Murinjo tjera Karsdorpa iz kluba Izvor: Profimedia

Fudbaleri Rome propustili su veliku šansu da se približe vrhu tabele - u 14. kolu Serije A remizirali su sa Sasuolom (1:1) i tako stigli do tek četvrtog boda na posljednja četiri prvenstvena meča. Portugalski trener Žoze Murinjo nije lako podnio ovaj neuspjeh, a na konferenciji poslije meča ispričao je da je u klubu pronašao izdajnika!

Zapravo, temperamentni trener nije bio oduševljen pristupom jednog od svojih fudbalera, pa je odmah nakon meča otvorio rat sa njima. I od tada je potpuno jasno, 

"Žao mi je što je odnos tima prema igri pokvario jedan fudbaler neprofesionalnim ponašanjem. Niste me vidjeli da ovako nešto kažem o Rožeu Ibanjezu poslije Lacija, greške su sastavni dio igre i njegov pristup nikada nije bio problem. Mene razočarava neprofesionalan stav koji nije fer prema saigračima. Večeras sam na terenu imao 16 igrača i dopao mi se stav koji je imalo njih 15. Ovom posljednjem sam rekao da on uvijek ima takav stav, nije to od danas. Sad treba da zatvorimo polusezonu sa osvojena tri boda, a on u januaru mora da nađe drugi klub", hladno je rekao Murinjo, uz promenu teme na kraju izlaganja.

Iako portugalski menadžer nije otkrio o kojem fudbaleru se radi, mediji u Italiji sigurni su da je reč o Riku Karsdorpu (27). Desni bek "vučice" stigao je 2017. godine za 16 miliona evra iz Fejnorda u kojem je kasnije odradio jednu sezonu na pozajmici. On je ušao u igru umjesto Zekija Čelika, ali je prikazao veoma lošu partiju. Imao je nekoliko užasnih poteza u napadu i bio je jedan od najvećih krivaca za gol Sasuola jer je odustao od praćenja svog igrača Armana Lorijentea, kasnijeg asistenta za izjednačujući pogodak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC