• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo postaje smetnja u Mančesteru! Runi kritikuje bivšeg saigrača: "Kristijano, spusti glavu i čekaj da te pozovu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vejn Runi imao je ta da zamjeri Kristijanu Ronaldu.

 Vejn Runi kritikuje Kristijana Ronalda Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo nema minutažu u Mančester junajtedu, sve više priča se o njegovom odlasku, a prije svega toga će predvoditi reprezentaciju Portugala na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Do toga ekipu čeka još meč sa Fulamom u kom se ne očekuje da će Ronaldo biti u startnoj postavi. O njemu je pričao Vejn Runi, čovjek koji je bio saigrač portugalskog asa na "Old Trafordu".

Jedna od glavnih tema bio je potez Ronalda kada je odbio da uđe u igru i otišao je u svlačionicu prije kraja meča sa Totenhemom.

"Mesi i Kristijano su vjerovatno najbolji igrači u istoriji fudbala. Međutim, neke stvari koje je Ronaldo radio od početka ove sezone su neprihvatljive za klub kakav je Junajted. Čuo sam da ga Roj Kin brani, a znam da ni on takav gest ne bi prihvatio. To je nešto što klubu nije potrebno, posebno sada kada kreću sve ispočetka. Za njega je najbolje da spusti glavu, trenira i da bude spreman da igra kada ga trener pozove. Ako to uradi, imaće značaj za tim, u suprotnom postaće nepoželjan i biće smetnja", rekao je Runi.

Ronaldo je zbog tog poteza kažnjen, trenirao je sa rezervnim timom, a to je pokazatelj koliko klub vjeruje treneru Eriku ten Hagu. "Erik ima autoritet, vidi se njegov pečat i ekipa konačno pokazuje karakter. Vidi se identitet Junajteda, to je nešto što nije bio slučaj prije njegovog dolaska. Pravi je čovjek za ovaj posao, biće mu potrebno vrijeme. Za početak, mjesto među četiri najbolja i ulazak u Ligu šampiona", zaključio je Runi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC