• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tvrdio da Srbija odmah ispada, a sad promijenio priču: Legendarni Brazilac opčinjen Piksijevim timom za Mundijal!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni fudbaler u samo tri dana promijenio priču i selekciju Srbije prebacio iz jedne u drugu kategoriju.

 Brazilac Kafu hvali Srbiju pred Mundijal Izvor: Youtube/Laureus/printscreen

Mundijal u Kataru je blizu, a navijači u Srbiji sa mnogo nestrpljenja čekaju susret protiv Brazila. Očigledno i među Brazilcima vlada euforija pred okršaj sa fudbalerima koje je Dragan Stojković Piksi poveo u Bahrein, pa u Katar, pošto legendarni desni bek Kafu u roku od samo tri dana daje dve potpuno drugačije izjave.

Prvo je smatrao da Srbija nije nikakva prijetnja i da neće uspjeti da "izađe iz grupe", što bi značilo da Brazil ima lak posao u prvoj fazi turnira. Sada je situacija drugačija. U novom intervjuu koji je dao, nekadašnji fudbaler je objasnio kako je Srbija jedno od potencijalnih iznenađenja na turniru!

Zapravo, svrstao je "orlove" u krug ekipa koje nisu glavni favoriti za osvajanje trofeja, ali su veliki izazov za bilo koga na takmičenju. Možemo reći da su se našli u lijepom društvu i da je mnogo bolje kada ih legendarni fudbaleri posmatra ovako, a ne kao ekipu slabiju od Kameruna - što je bio slučaj prije dva dana!

"Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god nevjerovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika. Francuska će takođe biti veoma jaka, kao što je bila i na prethodnom Svjetskom prvenstvu. Dolazi sa titulom aktuelnog šampiona svijeta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobijediti", rekao je nekadašnji reprezentativac Brazila. A ovako je prognozirao ranije...

Legendarni Brazilac smatra da je vrijeme da se trofej vrati u Južnu Ameriku. Taj kontinent ima tri osvajača Svjetskog prvenstva, ali već 20 godina čeka na novu titulu. Posljednju je osvojila još generacija u kojoj je on nosio dres brazilskog tima, pa su navijači pomalo nezadovoljni, a ugled Brazila kao svjetske sile je poljuljan!

"Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vrijeme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu, a sa nama je i Argentina među favoritima. S jedne strane, brazilski igrači dolaze poslije odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obje zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća. Sa Nejmarom u formi, imamo veoma dobre šanse da osvojimo Svjetsko prvenstvo, jer on je igrač koji zaista pravi razliku na terenu. Polažemo nade u njegov talenat, ali on ne igra sam", istakao je nekadašnji desni bek, svojevremeno najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji.

Anketa

Ko će biti prvak svijeta u Kataru?

  • Argentina

    24.73% (23)

  • Brazil

    11.83% (11)

  • Portugal

    0% (0)

  • Engleska

    2.15% (2)

  • Francuska

    4.3% (4)

  • Njemačka

    3.23% (3)

  • Srbija

    47.31% (44)

  • Neko drugi

    6.45% (6)

Ko će biti prvak svijeta u Kataru?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC