• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo cijeni samo tri igrača Mančester junajteda: Haos traje, Kristijano iznosi "prljav veš"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ispričao je engleskom novinaru da samo trojicu igrača Mančester junajteda cijeni i poštuje.

 Kristijano Ronaldo cijeni samo tri igrača Mančester junajteda Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo i Mančester junajted su u ratu! Portugalac je u opširnom razgovoru sa Pirsom Morganom iznio prljav veš iz kluba, napao upravu, trenera, bivše saigrače i ljude sa kojima je do prije nekoliko dana dijelio svlačionicu, a slavni klub odgovorio je uklanjanjem banera sa njegovim likom. Ipak, situacija se ni tu nije smirila. Kristijano ima još da priča...

Tokom intervjua čiji dijelovi postepeno izlaze u javnost portugalski fudbaler napao je gotovo sve saigrače sa kojima dijeli svlačionicu! Samo tri fudbalera Mančester junajteda prošli su "filter" slavnog napadača, pa su pošteđeni kritika u ovom intervjuu. Za njih je Kristijano imao riječi hvale, dok je ostalima zamjerio što ne poštuju iskusnije fudbalere i da ne slijede prave primjere.

"Od igrača Junajteda pozitivno mogu da istaknem tek njih trojicu. Diogo Dalo je vrlo profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Po dobrom mogu još da spomenem Lisandra Martineza i Kazemira", rekao je Portugalac, a iz njegove izjave može da se izvede zanimljiv zaključak.

Sa portugalskim fudbalerom je saigrač u nacionalnom timu svoje zemlje i znaju se još prije zajedničkog igranja u Mančester junajtedu, vezni fudbaler iz Brazila bio mu je saigrač u Real Madridu, a Martinez se nikako ne uklapa u ovaj kalup! Argentinski štoper stigao je u klub prije nekoliko mjeseci kao velika želja Erika Ten Haga, čovjeka sa kojim se Kristijano Ronaldo ne podnosi. Zapravo, holandski stručnjak nije jedini čovjek kojeg Ronaldo ne gotivi u klubu.

"Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, uopšte se ne muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primjer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slijede. Ja sam taj primjer. Svakog jutra ja prvi dolazim i zadnji odlazim", ispričao je Portugalac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC