• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo obraćanje srpskih fudbalera iz Katara: "Mi smo najjači, kada je najpotrebnije"

Autor Haris Krhalić

Stefan Mitrović i Vanja Milinković-Savić pričali su o očkivanjima i Svjetskom prvenstvu.

 Stefan Mitrović i Vanja Milinković-Savić izjave iz Katara Izvor: MN PRESS

Prva zvanična konferencija za medije u Dohi je održana, a na pitanja srpskih i inostranih novinara odgovarali su Vanja Milinković-Savić i Stefan Mitrović. Njih dvojica su pričali o Svjetskom prvenstvu, atmosferi u timu, stanju, ali i onome što sledi. Prvi meč u Kataru protiv selekcije Brazila (24.11 u 20 časova).

"Orlovi su se smjestili u hotel, imali su fantastičan doček i sada su fokusirani na rad i pripremu mečeva koji slijede. Prezadovoljni su uslovima i trening-kampom. "Uslovi u hotelu i na treningu su fenomenalni, osjeća se veličina Svjetskog prvenstva na svakom koraku. Ovo mi je prvo veliko takmičenje i nisam imao predstavu šta me očekuje. Prvi utisci su fantastični, spremamo se za Brazil. Dobro su nam oni poznati, njihovi ofanzivni kvaliteti, ali ćemo sa selektorom da pripremimo meč kako treba. Sigurno je da ništa neće biti prepušteno slučaju. Ne prijetimo nikome, ali imamo pravo da budemo optimisti i da pozitivno razmišljamo", poručio je Milinković-Savić.

Defanzivac srpskog tima zna šta ova ekipa može i protiv jednog od favorita za osvajanje šampionata. "Respektujemo Brazilce kao fudbalsku naciju i jednu od najkvalitetnijih ekipa na ovom turniru, ali smo pokazali tokom kvalifikacija i Lige nacija da smo najjači kada je to najpotrebnije. Bitno je da sačuvamo atmosferu koja je bila ključ uspjeha u proteklom periodu, da budemo mirni i da sprovedemo u djelo sve instrukcije koje dobijemo od ‘mistera’ i njegovog stručnog štaba. Slažem se sa Vanjom, ne prijetimo Brazilu, ali nam igra i rezultati koje ostvarujemo u posljednjih godinu i po dana daju za pravo da vjerujemo u svoje kvalitete i da protiv svakog protivnika izađemo otvorenog garda", zaključio je Mitrović. Pogledajte i kako su dočekani tamo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC