• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Sitija brutalno napao Ronalda - "Nije ni za drugu ligu" Cijeli studio se smijao riječima slavnog defanzivca!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mogli bismo da vidimo i reakciju Portugalca nakon riječi koje su izazvale smijeh u studiju!

 Vensan Kompani prozvao Kristijana Ronalda Izvor: Profimedia/Twitter/TS/screenshot

Veliku buru u Engleskoj podigla je vijest koja je stigla u utorak uveče - Mančester junajted i Kristijano Ronaldo postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora i Portugalac može da potraži novu sredinu nakon Svjetskog prvenstva. Legendarni ofanzivac već je stigao da "isproziva" bivši klub na društvenim mrežama, što je samo nastavak rata koji je otvorio intervjuom u kojem je napao i vlasnike kluba - porodicu Glejzer.

Na vijesti o rastanku slavnog kluba i portugalskog napadača nekoliko sati kasnije reagovao je i legendarni defanzivac Mančester sitija Vensan Kompani, koji je ozbiljno isprozivao Kristijana! Gostujući u televizijskoj emisiji trener drugoligaša Barnlija otkrio je da nema namjeru da dovede Ronalda u svoj tim jer su mu potrebni igrači koji trče!

Vensan Kompani je prethodnog ljeta preuzeo Barnli nakon neuspješne avanture u Anderlehtu i tokom prvih nekoliko mjeseci na klupi uspio je da napravi transformaciju. engleski drugoligaš više ne igra na tradicionalan način već je igru značajno ubrzao i sada su jedan od najatraktivnijih timova za gledanje u Engleskoj. Zato se Kristijano ne uklapa... "Nama su potrebni igrači koji trče, znate", rekao je Vensan Kompani i nasmijao sve u studiju. Između ostalog, njegovoj šali smijali su se i nekadašnji napadači Alan Širer i Didije Drogba.

Ekipa Barnlija je do sada odigrala 21 meč u Čempionšipu i nakon gotovo polovine prvenstva zauzima prvu poziciju. Oni imaju 41 osvojen bod, odnosno 11 pobjeda, osam remija i dva poraza. Najbliži pratilac im je Šefild junajted sa tri boda manje, dok trećeplasirani Blekburn zaostaje pet bodova, pa se već mašta o povratku u Premijer ligu.

Sa druge strane, Kristijano Ronaldo se u njoj nije proslavio ove sezone. Pored nekoliko skandala koje je napravio u Junajtedu, portugalski as odigrao je samo 520 minuta uz jedan postignut gol. Daleko efikasniji bio je u Ligi Evrope gdje ima dva gola i dvije asistencije za 531 minut na terenu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC