• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano Ronaldo? Evo šta bih uradio s njim! Vejn Runi ovako komentariše Portugalca poslije uvreda

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vejn Runi još jednom je "pecnuo" bivšeg saigrača.

 Vejn Runi o Kristijanu Ronaldu Izvor: Twitter/Screenshot

Vejn Runi je odgovorio Kristijanu Ronaldu na ružne riječi i uvrede koje je Portugalac koristio kada je govorio o njemu. Vjerovatno najboljeg engleskog igrača u novijoj istoriji u TV studiju povodom Mundijala u Kataru pitali su kviz-pitanje, što je iskoristio da pošalje poruku svom bivšem saigraču iz Mančester junajteda.

  • "Vejne, da imaš na raspolaganju Ronalda, Mesija i Kejna, ko bi ti igrao, ko bi bio rezerva, a ko bi bio van tima?"
  • "Mesi bi igrao, Kejn bi bio na klupi, a Ronaldo bi bio van tima. On ne igra ni za svoj tim, tako da...", nasmijao se čuveni kapiten "crvenih đavola"

Njihov sukob postao je potpuno otvoren kada je Kristijano u nedavnom šok-intervjuu veoma uvredljivo govorio o svom bivšem saigraču sa Old Traforda. "Ne znam zašto me tako oštro kritikuje, vjerovatno zato što je završio svoju karijeru, a ja još igram na visokom nivou. Neću da kažem da izgledam bolje od njega, ali to je tačno", počeo je Portugalac, pa na pitanje voditelja Pirsa Morgana da bi Runi mogao da mrzi i zbog broja pratilaca na Instagramu dodao ružne riječi. "Nije tu samo on, zamisli sve ostale pacove koji će me takođe kritikovati. Ipak, dobro je i dalje biti 'Broj jedan'".

Vejn Runi mu je odgovorio porukom da vjeruje da će Mančester junajted znati šta da uradi sa Ronaldom poslije takvog javnog istupa Portugalca. A nezvanične informacije iz Engleske govore da je klub već pokrenuo proceduru za raskid ugovora sa Kristijanom i povrh toga skida njegov lika sa stadiona i sa bilborda pored "Teatra snova".

"Kristijano je fantastičan igrač, Mesi i on su vjerovatno najbolji ikada. Godine nas stižu sve, Ronaldo se sada bori sa tim. Dao je taj intervju koji je postao globalan. Komentari su čudni, siguran sam da će Mančester junajted reagovati na pravi način kada odgledaju cijeli intervju", izjavio je Runi u odgovoru Portugalcu, koji je u prethodnom periodu razočarao mnoge navijače Junajteda. Vejn ga je zbog toga nazvao "smetnjom za klub", a "CR7" mu to očigledno nikad neće oprostiti.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC