• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo napao i Runija - ove riječi mu nije oprostio! "Kritikuje me zato što izgledam bolje od njega?"

Autor Dragan Šutvić

Ronaldo odgovorio nekadašnjem saigraču iz Mančester junajteda na kritiku.

 ronaldo napao runija  Izvor: YouTube/talkSPORT/D.C.United

Kristijano Ronaldo je žestoko napao Mančester junajted, aktuelnog menadžera Ten Haga, bivšeg Ralfa Rangnika, klupsko rukovodstvo... A povrh toga potkačio je i klupsku legendu, svog bivšeg saigrača Vejna Runija.

Portugalac ne oprašta Englezu to što ga je javno kritikovao i odgovorio mu je oštro u intervjuu koji će u cjelini biti objavljen u srijedu. "Ne znam zašto me tako oštro kritikuje, vjerovatno zato što je završio svoju karijeru, a ja još igram na visokom nivou. Neću da kažem da izgledam bolje od njega, ali to je tačno", rekao je Kristijano.

Runi trenutno radi u Americi, gde je trener Di-Si junajteda, a kritikovao je Portugalca kada je nedavno odbio da uđe u igru u završnici utakmice protiv Totenhema.

"Da li je Junajted bolji sa Ronaldom u timu? Ne mislim da je tako. On i Mesi su vjerovatno dvojica najboljih igrača svih vremena, ali mislim da stvari koje je uradio od početka sezone nisu prihvatljive za Mančester junajted. Vidim da ga Roj Kin brani, a on to ne bi prihvatio. Roj ne to uopšte ne bi prihvatio. To (što radi Kristijano) je velika smetnja za Mančester junajted i to klubu nije potrebno ni na minut dok pokušavaju da naprave novi tim. Moj savjet Kristijanu je da spusti glavu i da radi, da bude spreman onda kada ga menadžer pozove da igra. Ako to radi, biće pomoć ekipi. Ako ne radi to, postaće neželjena smetnja svima", rekao je Runi i očigledno veoma povrijedio saigrača sa kojim je svojevremeno osvajao Ligu šampiona, Premijer ligu...

Runi je i ranije znao da "potkači" Kristijana, pa je i ljetos tražio od kluba da ga proda kada je poručio rukovodstvu da želi da ode, ali nije našao transfer. Njihove javne poruke ogolile su činjenicu da međusobno ipak nisu bili u najboljem odnosu, što je dokazano i 2006, kada je Runi isključen na Svjetskom prvenstvu zbog gaženja Ronaldovog saigrača Rikarda Karvalja.

"CR7" tada je burno protestovao i tražio da od sudije da Englez napusti teren, a kada se to dogodilo namignuo je nekome i kamere su to snimile. Više od decenije i po kasnije, cijeli svijet zna da je među njima očigledno "puklo".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC