• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ga vrijeđao, nazivao pacovom, a sad je dobio odgovor! Runi progovorio: Kristijano, stižu te godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vejn Runi biranim riječima pričao je o Kristijanu Ronaldu.

 Vejn Runi odgovorio Kristijana Ronalda Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/sportbible

Kristijano Ronaldo (37) dao je skandalozan intervju u kom je napao Mančester junajted, pljuvao je po klubu za koji igra, a tom prilikom napao je i neke bivše igrače poput Vejna Runija kog je nazvao i pacovom. Sada je stigao odgovor od nekadašnjeg engleskog fudbalera i čoveka koji je nekada dijelio svlačionicu sa Portugalcem.

U razgovoru za CNN Runi je odgovorio na pitanje novinara o riječima portugalskog fudbalera i haosu koji je napravio zbog tih izjava. Englez je biranim riječima pričao o njemu. "Kristijano je fantastičan igrač, Mesi i on su vjerovatno najbolji ikada. Godine nas stižu sve, Ronaldo se sada bori sa tim. Dao je taj intervju koji je postao globalan. Komentari su čudni, siguran sam da će Mančester junajted reagovati na pravi način kada odgledaju cijeli intervju", rekao je Runi koji je samo nekoliko mjeseci mlađi od Ronalda, rođen je u oktobru, a Kristijano u februaru 1985. godine.

Za razliku od Ronalda koji je tokom intervjua vrijeđao Runija, objašnjavao je i kako je "Vejn ljubomoran na njega jer i dalje igra fudbal i izgleda bolje", engleski napadač se ponio mnogo bolje i pristojnije i nije želio da ulazi u taj "rat" i da odgovara istom mjerom. Sada se čeka reakcija "crvenih đavola", a prvi potez je već napravljen pošto su počeli da brišu Ronaldove postere sa stadiona. Djeluje da je to znak da na njega više ne računaju i da će biti prodat vrlo brzo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC