• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted uklonio Kristijana Ronalda! Portugalac previše pričao, radnici odmah dobili zadatak - "skidajte!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U sklopu renoviranja stadiona, odnosno osvježavanja izgleda tribina sa spoljne strane, uklonjen je i tapet na kojem je bio Kristijano Ronaldo.

 Mančester junajted uklonio Kristijana Ronalda! Portugalac previše pričao, radnici odmah dobili zadatak - "skidajte!" Izvor: Twitter/ESPNFC/printscreen

Kristijano Ronaldo i dalje je član Mančester junajteda, ali... Nakon intervjua koji se pojavio prethodnih dana i u kojem je Portugalac, između ostalog, isprozivao porodicu Glejzer, Erika Ten Haga, Vejna Runija, Gerija Nevila i druge, sve su manje šanse da u januarskom prelaznom roku neće opet tražiti klub. Pripreme za rastanak već su počele - Junajted ga sklanja sa stadiona!

Na snimku koji je napravljen ispred stadiona Mančester junajteda vidi se kako radnici zaposleni u klubu uklanjaju "tapete" zalijepljene na spoljnoj strani tribine. Jedan do drugog na tom mjestu su bili holandski stručnjak sa kojim portugalski fudbaler više nije u dobrim odnosima i povratnik u Mančester, čovjek koji je još za vrijeme Aleksa Fergusona bio ljubimac navijača.

Ipak, taj ugled je nestao. Mnogi navijači Junajteda procijenili su da je vrijeme u kojem je napao klub pogrešno, a da ni način nije baš sjajan. Mogao je Kristijano Ronaldo i mnogo bolje da postupi u ovoj situaciji, pa da na neke anomalije u klubu skrene pažnju sa mnogo više pažnje. Ovako, naštetio je i klubu i sebi... Pogledajte kako ga radnici "skidaju" sa Old Traforda:

Podsjećamo, Kristijano Ronaldo se u ljeto 2021. godine vratio u Junajted, za koji je nastupao na početku karijere. Počeo je u Sportingu iz Lisabona, kasnije postao zvijezda na Old Trafordu, a zatim u Realu i Juventusu izgradio od svog imena jedno od najvećih u fudbalskoj istoriji. Ipak, povratak u Englesku nije bio prijatan. Holandski trener Ten Hag nije imao mnogo obzira prema njemu i često ga je ostavljao na klupi za rezerve.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC