• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo, kad se vratiš iz Katara, bićeš bivši! Kristijano mislio da je potkopao Junajted, a cijeli tim se okrenuo protiv

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mančester junajted je riješio kako će se završiti drugi mandat Kristijana Ronalda u klubu.

 Igrači Mančester junajteda protiv Kristijana Ronalda Izvor: YouTube/All trending news./Screenshot

Kristijano Ronaldo je napravio skandal u Mančester junajtedu uoči polaska sa Portugalom na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a dok se čeka zvanična reakcija kluba, koji će ga neminovno novčano kazniti, stižu informacije i kako su njegovi saigrači reagovali na teške riječi... I vijesti nisu dobre za Ronalda. ESPN prenosi da fudbaleri Mančester junajteda ne očekuju da Ronaldo bude dio tima u nastavku sezone, odnsno stali su na stranu trenera i kluba.

U ponedjeljak je održan krizni sastanak na Old Trafordu na kome su razgovarali suvlasnik kluba Džoel Glejzer, izvršni direktor Ričard Arnold i trener Erik ten Hag, pokušali su da nađu najbolje rješenje za Ronalda, a kada je Holanđanin objasnio da više ne može da radi sa njim - postaje jasno šta je sljedeći potez.

Izvori iz kluba navode da većina igrača Junajteda ljuta na Ronalda i na njegovo ophođenje prema Ten Hagu, čemu zapravo u prilog ide i ljutnja njegovog sunarodnika Brune Fernandeša koji ga je "iskulirao" po dolasku u državni tim.

Podsjetimo, Ronaldo je prethodno napravio skandal i ljetos kada je zakasnio na pripreme, da bi potom dvaput odbijao naredbu trenera da uđe u igru. Prvo je to bilo protiv Rajo Valjekana, što mu je Ten Hag oprostio, dok drugi put kada ga je ponizio protiv Totenhema - nije želio više da ćuti. Suspendovao ga je i izbacio iz prvog tima, a iako je djelovalo da su "sjekire zakopane", problemi između Ronalda i Junajteda i dalje postoje.

Za sada se spominje da bi mogao i da dobije otkaz poslije Svjetskog prvenstva u Kataru, dok su opcije za odlazak iz Mančestera još Čelsi, Sporting i MLS.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC