• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno šta je Ronaldo rekao "ljutom" Bruni: Javio se drveni advokat, kaže da je sve izmišljeno?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izgleda da se ipak ništa ne krije iza hladnog susreta Kristijana Ronalda i Brune Fernandeša, bar tako tvrdi njihov saigrač Žoao Mario.

 Žoao Mario o šali Kristijana Ronalda i Brune Fernandeša Izvor: YouTube/SkySports/Screenshot

Kristijano Ronaldo je napravio veliki haos u Mančester junajtedu skandaloznim intervjuom u kome je "napljuvao" trenera i klub, dok se to sve prenijelo i na reprezentaciju Portugala. Iako je CR7 očekivao da će ga saigrači u državnom timu dočekati s osmijehom i da će zaboraviti na sve probleme na Old Trafordu, desilo se sasvim suprotno jer je na njega veoma bijesan "dvostruki" saigrač Bruno Fernandeš.

Njih dvojica zajedno igraju u Junajtedu i u reprezentaciji Portugala, a već pri prvom susretu u kampu državnog tima činilo se da postoje razmirice... Snimci iz svlačionice i sa treninga govore da su u lošim odnosima, pa dok se njih dvojica nisu oglašavali - Žoao Mario je odlučio da im glumi "drvenog advokata".

"Bio sam u svlačionici u tom trenutku, vidio sam fotografije. Bila je to njihova šala jer je Bruno bio jedan od posljednjih koji je stigao, a Kristijano je pitao da li je došao brodom. To je bila njihova šala, igraju zajedno", tvrdi reprezentativac Portugala koji je tako stao na stranu kapitena državnog tima, dok ćemo još neko vrijeme sačekati da čujemo i šta o čitavom incidentu imaju da kažu i vinovnici - Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš.

Postavlja se pitanje šta se onda desilo na treningu na kome njih dvojica nisu htjela da se pogledaju u oči, odnosno sve je jasnije da je Bruno Fernandeš ljut na Kristijana Ronalda koji ga je stavio u nezavidnu poziciju uoči Svjetskog prvenstva.

Vidjećemo kako će se ovo odraziti na Portugalce koji u u grupnoj fazi SP igraju sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC