• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo održao tajni sastanak 7 dana prije skandala! Iza svega se krije lukav plan, dogovorio se sa novim klubom

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je vrlo proračunato postupio kako bi napustio Mančester junajted, ali je izgleda pretjerao.

 Kristijano Ronaldo razgovor sa Bajernom Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo napravio je veliki skandal u Mančester junajtedu pošto je u intervjuu nakon završene polusezone udario na klub i trenera Erika ten Haga, zbog čega ga čeka velika kazna - možda čak i otkaz, dok je sada poznato da je sve to bilo vrlo proračunato i da se iza svega krije veliki plan portugalskog napadača. Posljednje informacije iz Engleske govore da je i htio namjerno da razljuti klub da bi lakše u januaru mogao da pobjegne...

Nedelju dana prije nego što je intervju emitovan i postao sportska vijest dana u svim medijima, Ronaldo je održao tajni sastanak sa Bajern Minhenom o potencijalnom transferu, prenosi britanski tabloid "Dejli Mejl".

Sastanak je održan u tajnosti i vodio ga je Ronaldov agent Žorž Mendeš. Predstavnici Bajerna, nije poznato koji - vjerovatno Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, boravili su u Engleskoj i razgovarali su o mogućnosti prelaska CR7 na "Alijanc arenu", iako je tokom ljeta to u više navrata odbačeno kao "nemoguća opcija".

Razlog zbog kog je Bajern promijenio mišljenje su možda prevelike oscilacije u igri tima Julijana Nagelsmana koji se dosta mučio poslije odlaska Roberta Levandovskog. Vrlo brzo su shvatili da ne može Sadio Mane da igra jednu od dvije "lažne devetke", sve veću šansu je dobijao i Čupo-Moting (i zapravo odlično iskoristio datu priliku), međutim dobro svi znaju u Bajernu da im je potrebna i jedna velika zvijezda.

Vidjećemo da li će to na kraju biti promućurni Ronaldo ili će i ovoga puta biti preskup za Bajern koji se plašio da naruši strukturu plata i svlačionice dovođenjem osvajača pet "Zlatnih lopti". Ali, sada ga možda dobiju ispod cijene poslije skandal intervjua.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC