• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Junajtedu - trener poludio zbog Ronalda! Evo šta je odlučio kad je čuo za Kristijanov intervju...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mančester junajted ima mnogo problema sa Kristijanom Ronaldom.

 Henk Ten Hag bijesan zbog Ronaldovog intervjua Izvor: YouTube/SkySport/Sky Sports Premier league/Screenshot

Kristijano Ronaldo je podigao veliku buru u javnosti intervjuom u kome je optužio Mančester junajted za izdaju, dok je za svog trenera Erika ten Haga rekao da "nema poštovanje za njega". Kasnije je otkriveno da je Ronaldo inicirao ovaj intervju i da ga je "tempirao" za kraj polusezone, a izgleda da u klubu nisu znali da će se obratiti i zbog toga su posebno bijesni i spremaju se da ekspresno reaguju.

Ten Hag je prema pisanju britanskih medija "žestoko ljut" na Ronalda i već je tražio od Mančester junajteda da ga kazni novčano, možda i na neki drugi način, pošto mu je to već treći prekršaj ove sezone.

Prvi put se desio tokom priprema kada Ronaldo nije želio da se pojavi sa ostalim saigračima, to je pravdao porodičnim razlozima, a kada je Junajted tu bio blag - nastavio je da im zagorčava život. Tražio je transfer, "bušio" trenera i burno reagovao svaki put kada ne bi bio na terenu, tako da smo u dva navrata vidjeli da je odbio da uđe sa klupe. Nakon drugog prekršaja, Ten Hag je reagovao i suspendovao Ronalda, a iako se činilo da su posle toga "zakopali ratne sjekire" tek tada kreće kuršlus.

Kristijano Ronaldo je sada prevršio sve mjere pošto je svog trenera Ten Haga "uzeo na zub" i pokušao je da mu sruši autoritet posljednjim obraćanjem, a čini se da je tako i definitivno završio svoju karijeru na Old Trafordu.

Ove sezone u Premijer ligi odigrao je samo deset utakmica i postigao jedan gol, pa se poslije Svjetskog prvenstva u Kataru očekuje novi korak portugalskog asa. Mnogi smatraju da bi mogao da se vrati u svoj Sporting, spominje se odlazak u SAD, dok je navodno opcija i Čelsi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC