• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Ronaldo i Mesi zajedno u novom klubu: Portugalac stiže u januaru, a Leo na kraju sezone!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi bi mogli da postanu saigrači!

 Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u Inter Majamiju Izvor: Profimedia

Sada već sigurno znamo da je epizoda Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu gotova, a nove vijesti govore da je već jasno gdje će nastaviti karijeru! Kako prenose engleski mediji on ide pravo kod Dejvida Bekama u Inter iz Majamija!

Kako je ovaj klub ostao bez svoje najveće zvijezde Gonzala Iguaina, koji je završio karijeru, pojavila se potreba za novom zvijezdom, a i prostor u budžetu. Sada su najveće zvijezde tima Kjeran Gibs i DeAndre Jedlin, a već u januaru će navodno stići Kristijano! 

Ovo podržavaju i čelni ljudi MLS-a koji su spremni da pomognu u ovom transferu i uradiće sve kako bi jedan od najboljih igrača u istoriji stigao u njihovu ligu. Ne bi ovo bilo prvi put da se nešto tako dešava, pošto je Pele još 1975. godine zaigrao za Njujork Kosmos.

Ovo nije jedina želja Bekama, MLS-a i Inter Majamija, jer oni hoće da iskoriste to što Lionelu Mesiju ističe ugovor na kraju sezone i hoće da ga dovedu i upare sa Kristijanom na kraju sezone u Evropi! Mesi je najavio da bi polako mogao u penziju, a praktično se oprostio od nacionalnog tima kada je rekao da će mu ovo biti posljednje Svjetsko prvenstvo na kome će igrati.

Što se Kristijana tiče, on ni sa saigračima u nacionalnom timu nije u najboljim odnosima i vidjeli smo da je u svlačionici i na treningu bilo problema sa Brunom Fernandešom. Veliko je pitanje ko je sada spreman da poslije svih problema u Juventusu, Mančester junajtedu i Portugalu spreman da ga dovede, tako da bi mogao da se zaputi u MLS.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC