• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt - Mesi neće u penziju, igraće na Mundijalu: Selektor Skaloni otkrio plan, Leo će godinama voditi Argentinu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi je objavio da će mu Katar biti posljednji Mundijal, ali izgleda da to neće biti slučaj!

 Lionel Mesi igra za Argentinu i poslije Mundijala u Kataru Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je javno rekao da poslije Svjetskog prvenstva u Kataru neće igrati na narednim Mundijalima, ali sada iz Argentine dolaze drugačije vijesti. Selektor "gaučos" Lionel Skaloni se nada da će moći da računa na Mesija i 2026. godine! 

Tada će Mesi imati 39 godina, a Skaloni vjeruje ne samo da će sjajni ofanzivac igrati fudbal, nego da će moći da oformi tim koji bi se vrtio oko njega i tada. Mnogi smatraju Argentinu za najvećeg favorita za osvajanje turnira, a Skaloni je sada javno rekao da će i poslije Katara računati na svog najboljeg igrača.

"Nadam se da ovo Mesiju neće biti posljednje Svjetsko prvenstvu. On je srećan na terenu i kada igra mnogi ljudi su srećni. Ako se lijepo brinemo o njemu postoji mogućnost da zagira na još jednom Svjetskom prvenstvu jer sve fudbala to traži", jasan je bio Skaloni.

Mesi je do sada na svjetskim prvenstvima najviše uspijevao da stigne do finala i praktično mu je titula šampiona svijeta jedina koja mu nedostaje da zaokruži fenomenalnu karijeru. Ipak pitanje je da li će sa 39 godina biti konkurentan, s obzirom da će tada na vrhuncu snage biti ofanzivci poput Lautara Martineza, Hulija Alvareza, Paula Dibale, Đovanija Simeonea, Hoakina Koree...

Već jednom se Mesi vratio iz reprezentativne penzije u koju je otišao nakon izgubljenog fidnala Kopa Amerike od Čilea 2016. godine, što mu je bilo četvrto izgubljeno finale velikih takmičenja sa nacionalnim timom. Ipak vratio se u tim, osvojio 2021. Kopa Ameriku, a onda i Finalisimu, tako da sada juri trofej svjetskog šampiona.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC