• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje je bio Piksi? Nisam vidio da neko lošije vodi meč! Rade Bogdanović udario na selektora - "Šta je čovjek htio?"

Autor Dragan Šutvić

Fudbalski analitičar iskritikovao je selektorove odluke na meču protiv Kameruna.

 rade bogdanović kritikovao piksija  Izvor: RTS Screenshot/MN Press

Reprezentacija Srbije odigrala je i drugi meč na Mundijalu u Kataru - ponovo nije uspjela da upiše trijumf. Protiv Kamerunaca su "orlovi" izvukli samo bod (3:3), nakon što su dva gola za izjednačenje dobili u razmaku od dva minuta. Šanse za prolaz u nokaut fazu sada više nisu tako velike, a fudbalska javnost u Srbiji već je počela da postavlja pitanja. Među onima koji nisu shvatili neke odluke selektora je i nekadašnji napadač Rade Bogdanović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije bio je veoma oštar nakon utakmice. Kao gost RTS-a u studiju nakon meča Srbije i Kameruna on je istakao da nikada nije vidio da neko vodi meč loše kao što je to danas uradio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi!

"Od sjaja do očaja, đavolja fudbalska nacija. Ne krivim danas igrače ni za šta, oni nemaju fizičku spremu, a onda nemaš ni koncentraciju, disciplinu. Moram ovo da kažem, mada sam razmišljao cijelo vrijeme, ali to tako vidim. Odigrali smo danas utakmicu bez selektora na klupi. Nikad nisam vidio da neko vodi lošije utakmicu na velikom takmičenju od Dragana Stojkovića danas. Ekipa vam se vratila na 3:1 i da pustite njih petoricu na visoki presing, da 10 minuta ne znate ko gdje udara. Kao trener morate da kažete 'imam 3:1, fizička sprema mi nije dobra, kukao sam na te stvari...'. Moj ljubimac, mali Pavlović se povreijdio i njegovim izlaskom je nastupio potop. Te izmjene što je pravio... Niko neće ući u glavu šta je čovjek htio", rekao je Rade Bogdanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Rade je u pravu skroz....na 3-1 u 60 i nekoj minuti se utakmica zatvara....ne igra se presing....Piksi se malo zaigrao ovaj put....Veljković plivao kod oba gola, ostavljajući veznog igrača Maksimovića da ganja čovjeka sa pola terena....ali to je fudbal i to ga čini zanimljivim....idemo dalje i trebalo je svakako da pobjedimo ove šiptare u zadnjem kolu .....i sa bodom i sa tri od danas....nema predaje....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC