• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac doveo pojačanje: Stigao bivši igrač zagrebačkog Dinama

Autor Haris Krhalić

Sergej Dojčinović novi je fudbaler banjalučkog kluba.

 dojčinović Izvor: Promo/FK Borac

Prometno je ovih dana na Gradskom stadionu u Banjaluci. Nakon odlaska Amara Begića i Gorana Zakarića, te najavljenog odlaska "Lalatovićevih pojačanja", crveno-plavi su doveli i novog igrača.

Sergej Dojčinović novi je fudbaler Borca, potvrdili su iz banjalučkog kluba.

Dojčinović stiže iz Laktaša, a ujedno se vraća i na mjesto na kojem je napravio svoje prve fudbalske korake. Sergej ne krije zadovoljstvo što je ponovo dobio priliku da nosi dres voljenog kluba.

"Za FK Borac navijam od malih nogu i ne mogu da opišem koliko sam srećan što ću ponovo nositi najdraži dres. Nadam se da ću opravdati povjerenje klupskog rukovodstva, a na meni je da se dokazujem na svakom treningu i da se nametnem treneru Vinku Marinoviću. Navijači od mene mogu da očekuju da ću ostaviti srce na terenu kad god mi se ukaže prilika za igru,“ rekao je  Dojčinović.

Sergej je rođen 14. aprila 2000. godine u Banjaluci. Fudbalski je ponikao u Platonovoj ulici, a potom se obreo u FK Zvijezdi 09 u kojem je stekao i premijerligaško iskustvo. Dobre partije nisu promakle skautima zagrebačkog Dinama, pa je ovaj desni bek, godinu dana proveo u omladinskoj školi „modrih“, a nakon toga je nosio dres Rudara iz Prijedora, Slobode iz Novog Grada, te Laktaša iz kojih stiže na Gradski stadion u Banjaluci.

"Za mene je period proveden u zagrebačkom Dinamu jedno veliko iskustvo koje mi je pomoglo da napredujem u svim aspektima. Naučio sam dosta o fudbalu i profesionalizmu iz nekog drugog ugla. Naravno, svi moji prethodni klubovi su mi dosta pomogli da steknem sve što je neophodno za seniorski fudbal. Pamtim i boravak u Laktašima. Igrali smo moderan i napadački fudbal, a ja sam došao do izražaja. Upisao sam sedam asistencija. Nažalost, nisam uspio da postignem gol, ali za mene je asistencija vrijedna kao gol", rekao je Dojčinović.

Za Laktaše je ove sezone odigrao 17 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC