• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Mundijalu zbog Suareza: Novinar mu rekao da je ĐAVO i da ga MRZI!

Autor Dragan Šutvić

Konferencija za medije pred meč Gane i Uruvaja bila je prilično zanimljiva, a Luis Suarez se prisjetio meča od prije 12 godina.

 novinar iz gane mrzi suareza  Izvor: Profimedia

Pravi cirkus gledali smo na konferenciji za medije Urugvaja pred meč osmine finala Svjetskog prvenstva sa Ganom. Sve je počelo kada su novinari iz ove afričke zemlje krenuli da postavljaju pitanja Luisu Suarezu, njihovom starom dužniku!

Naravno, pitanja su se odnosila na Svjetsko prvenstvo 2010. godine kada je Gana prošla dalje u grupi sa Srbijom, zatim savladala Sjedinjene Američke Države u osmini finala, da bi ih Urugvaj pobijedio u četvrtfinalu. Muntari je donio prednost Gani, Forlan je izjednačio, otišlo se u produžetke gdje je Gana u posljednjim sekundama meča šutirala na gol na kome nije bio Fernando Muslera.

Ali je bio Luis Suarez! Rukom je odbranio svoj gol, Ganci su promašili penal i nakon toga još dva u penal seriji i tako ispali. Sada je novinar iz Gane pitao Suareza da li je svjestan da ga cijela Gana "mrzi i smatra za đavola" kao i da svi jedva čekaju da završi karijeru!

"Prvo da vam kažem, neću da se izvinim za to. Ja jesam igrao rukom, ali igrač Gane je promašio penal, a ne ja. Možda bih se izvinio kada bih povrijedio igrača, ali u ovoj situaciji sam dobio crveni karton, suđen je penal i nisam ja kriv što su ga vaši igrači promašili. Prošlo je 12 godina od tad, ja sam se i sa Kjelinijem rukovao i sada očekujem isto", rekao je vremešni Suarez i izazvao buru negodovanja afričkih novinara.

А onda je došao red i na cirkus kod Urugvajaca. Selektora Dijega Alonsa je jedan novinar pitao da li će ponovo Suareza ostaviti na klupi, kao na meču protiv Portugala kada je on ušao na teren tek u 72. minutu umjesto Edinsona Kavanija.

"Svaki meč je drugačiji i mi se fokusiramo da budemo bolji od drugog tima", rekao je selektor, a kada je PR reprezentacije Urugvaja najavio da će biti postavljeno samo još jedno pitanje novinar nezadovoljan prethodnim odgovorom selektora nije želio da dozvoli da se to pitanje postavi. 

Meč Urugvaja i Gane u kome će se odlučivati o prolasku dalje igra se u petak od 16 časova i očigledno će biti vrlo... Khm, koloritan!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC