• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvrede za Borjana: FRAJER SA IDIOTSKIM IZJAVAMA - Hrvatski trener ga prozivao: Bolje da nemaš golmana, izgledaš SMIJEŠNO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski trener žestoko udario po golmanu Kanade

 Hrvatski trener proziva Milana Borjana Izvor: Profimedia/Youtube/Podcast Inkubator /printscreen

Milan Borjan pravio je kikseve u porazu Kanade od Maroka (1:2), a Hrvatskoj taj rezultat nije odgovarao i zato su u toj zemlji ljutili na golmana Zvezde. On i njegova porodica bili su meta užasnih uvreda tokom utakmice Kanade i Hrvatske, FIFA je zbog toga pokrenula i postupak, a sada je čuvar mreže ponovo bio tema.

"Ovaj frajer se bavi svime osim fudbalom. Sa svojim idiotskim izjavama. Kanada ima svojih problema, s ovako raspoloženim golmanom. U pojedinim trenucima, bolje bi bilo da nemaš golmana i probaš spriječiti udarac. Ovako izgledaš smiješno", rekao je uz podsmijeh trener Slaven Belupa, Zoran Zekić, a prenio portal 24 sata.

Kiks golmana koji je i Zvezdu i Kanadu vodio do istorijskih uspjeha bio je tema u hrvatskim medijima u četvrtak po podne, jer su "vatreni" morali sami da se izbore plasman i da ne izgube od Belgije. To su i uspjeli, iako više zaslugom katastrofalnog napadača Belgije Romelua Lukakua nego svojom, ali ipak - idu u nokaut fazu.

Kada je u pitanju Borjan, u Hrvatskoj mu nisu zaboravili to što je prije nekoliko godina rekao da "nije rođen u Hrvatskoj", već u Republici Srpskoj Krajini. On je rodni Knin napustio 1995, u vrijeme akcije Oluja, kada je kao osmogodišnjak najprije izbjegao u Beograd, a potom se sa najužom porodicom nastanio u Kanadi. U toj reprezentaciji godinama je jedan od lidera i najzaslužnijih za istorijski uspjeh - drugi plasman na Mundijal te selekcije, a prvi od davne 1986.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC