• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baka Milana Borjana ljuta: Je*ala ga Krajina! Šta spominješ to, ja sam Hrvatica

Autor Haris Krhalić

Baka golmana Crvene zvezde i reprezentacije Kanade govorila je za hrvatske medije nakon mnogo bure u javnosti.

 Baka Milan Borjana ljuta na njega Izvor: gol.dnevnik.hr//printscreen

Mnogo bure stiglo je u region sa Svjetskog prvenstva u Kataru kada su u Dohi meč igrali Hrvatska i Kanada. Navijači "vatrenih" na stadion su provocirali golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Srbina iz okoline Knina, a velike probleme je tokom prethodnih dana imala i njegova supruga Snežana. Za razliku od navijača, fudbaleri Hrvatske ostavili su dobar utisak na Milana Borjana, a u njihovoj zemlji se o čuvaru mreže priča i nekoliko dana kasnije.

Tako je televizijska ekipa Nove TV odnosno njihov Dnevnik posjetila selo Kričke u kojem živi Štefica Borjan. Hrvatski mediji navode da je to baka Milana Borjana, ali ne daju konkretne informacije o vezama u familiji, odnosno kako su tačno rod. Ona je u razgovoru za televiziju ispričala da je Hrvatica, kao i da je bila veoma ljuta na Milana kada je govorio da je rođen u Republici Srpskoj Krajini.

"Normalno da sam ljuta, trebalo je da makar malo pobijedi u Kanadi. Neka je primio četiri gola, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva?", pitala je hrvatske novinare Milanova baka i nastavila:

"On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to... Krajina, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire."

Rodno mjesto Milana Borjana je Kričke, naselje u blizini Drniša koje je na popisu iz 2011. godine imalo 235 stanovnika. Drniš u kojem trenutno živi oko šest hiljada stanovnika nalazi se južno od Knina, a tokom postojanja RSK bio je najjužnija opština u sklopu proglašene srpske države na teritoriji današnje Hrvatske.

Zbog njegove izjave od prije nekoliko godina da je rođen u RSK iskusni golman je dobio preko 2.500 poruka od hrvatskih navijača, a našao se na udaru i stručne javnosti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC