• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat pružio ruku Borjanu poslije uvreda - Iskreno, to nije lijepo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati napadač pružio podršku Milanu Borjanu poslije utakmice Hrvatska - Kanada

 Brunio Petković podržao Milana Borjana poslije uvreda Izvor: Profimedia

Reprezentativac Hrvatske Bruno Petković osudio je uvrede hrvatskih navijača kojima je bio izložen Milan Borjan, Srbin iz Knina koji brani za Kanadu. Poslije meča je izjavio: "Iskreno, to nije lijepo. Puno sam puta bio u takvoj poziciji u karijeri, da su me vrijeđali protivnički navijači. To je negativna strana fudbala, ali nekada moraš stisnuti zube i ići dalje", prenijeli su hrvatski mediji njegove riječi.

Hrvatski navijači nisu Borjanu oprostili izjavu od prije nekoliko godina, da "nije rođen u Hrvatskoj, već u Republici Srpskoj Krajini, Dalmaciji, Srbiji". Iako potom nije govorio ništa slično, već slao pomirljive poruke, te riječi su mu zapamtili i na nacionalnoj televiziji Hrvatske, gdje su ga takođe "prozivali" u toku utakmice, porukama da "nije neki golman, da ne zna geografiju, da mu se zavrti kad vidi kockasto"...

Povrh toga, navijači su mu slali uvredljive poruke na Whatsappu, skandirali su njegovoj supruzi, iznosili transparente na njen račun, a pisali i poruke na stadionu da "Ništa ne trči kao Borjan", aludirajući na to da je sa porodicom 1995. kao osmogodišnjak pobjegao pred hrvatskom vojskom., kao i većina stanovništva iz Knina.

Pozitivno u tom užasnom ambijentu je ponašanje hrvatskih fudbalera, koji ni na koji način nisu učestvovali u podizanju tenzije i zadržali su zdrav razum, za razliku od drugih. "Imali su fenomenalan pristup, sve pohvale. Gospodski, kapa dole. Pričao sam sa Ivanom Perišićem poslije meča", rekao je Borjan o fudbalerima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC