• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan pokazao telefon: Pogledajte 2.056 poruka, to sve govori! Hrvati slali užasne uvrede - Djeca ne znaju šta je bilo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Milan Borjan bio je na meti hrvatskih navijača.

 Milan Borjan na meti hrvatskih navijača Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage Credit: Sportimage/Alamy Live News

Kanada je ubjedljivo izgubila od Hrvatske (4:1), na Svjetskom prvenstvu, a tokom meča je Milan Borjan bio na meti hrvatskih navijača. Dobacivali su mu sa tribina, vrijeđali ga, a sve to je on čuo. Po završetku meča je pričao o tome, otkrio je da su mu spominjali i suprugu, kao i da su ga zvali. Došli su do njegovog broja telefona, pa su mu tako slali poruke, bilo je i poziva...

U razgovoru sa srpskim medijima ispričao je sve. Prvo se dotakao uvreda sa tribina.

"To pokazuje kakvi su ljudi, primitivci. Nemam šta da im komentarišem. To samo govori o njima. Čuo sam da su vikali, vrijeđali. Treba da porade na sebi, očigledno da imaju neku frustraciju", rekao je Borjan, a prenosi "B92".

Ispričao je da je dobijao pozive i poruke preko aplikacije "Vacap" (WhatsApp).

"Stigla mi je milion i jedna poruka, dobio sam milion i jedan poziv, to su djeca koja ne znaju šta je i kako bilo, sve to govori o njima. Imao sam 2.056 poruka samo na 'Vocapu'. Šta još mogu da kažem. Život ide dalje, idemo sa osmijehom."

Spominjali su i njegovu suprugu Snežanu.

"Ona je na udaru navijača Partizana. Za dobrim konjem se prašina diže. Ljudi pokušavaju da umanje sve uspjehe koje sam napravio sa Zvezdom, vrijeđaju nas. Ljubomorni su. Bože moj, idemo dalje, uzdignute glave. Dobio sam poruke podrške od saigrača, uprave, navijača Zvezde. Mnogo sam srećan što sam dio Zvezde i reprezentacije Kanade."

Na kraju je otkrio i kako je izgledalo sve na terenu sa reprezentativcima Hrvatske.

"Imali su fenomenalan pristup, sve pohvale. Gospodski, kapa dole. Pričao sam sa Ivanom Perišićem poslije meča, spominjali smo utakmicu sa Belgijom, trebalo je da dobijemo taj duel", zaključio je Borjan koji je sa Kanadom ostao bez šanse za prolaz dalje.

U posljednjem kolu igraće meč sa Marokom koji za njih neće imati rezultatski značaj, za razliku od Marokanaca koje i bod vodi dalje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC