• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džaka se zaletio i naišao na Srbina! Milenković ga odgurnuo, odmah stiglo pojačanje - pogledajte! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler nije želio da odstupi, odgurnuo je Džaku, a zatim dobio i pojačanje u ovoj borbi!

 Sukob Džake i Milenkovića Izvor: Profimedia

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru Srbija je završila učešće. U trećem meču grupne faze Švajcarska je bila bolja (3:2), a meč je obilježilo i nekoliko incidenata na različitim stranama terena. Kao što to inače bude slučaj kada se sretnu ove dvije selekcije, u centru pažnje našli su se reprezentativci Švajcarske porijeklom sa Kosova i Metohije.

Tokom čitavog susreta izuzetno nervozan bio je kapiten Granit Džaka. Vezni fudbaler Švajcarske pokušao je da započne nekoliko koškanja na meču - jednom se sukobio sa rezervnim igračima Srbije, a drugi put sa Nikolom Milenkovićem. Nakon što nije uspio da iznervira sve rezervne fudbalere Srbije i izazove masovnu tuču - završilo se žutim kartonom za Rajkovića - Granit Džaka krenuo je dalje. Pogledajte sukob sa Milenkovićem, koji nije bio nimalo nježan:

U sukob švajcarskog fudbalera albanskog porijekla i Nikole Milenkovića brzo su se uključili i ostali igrači na terenu. Sa Švajcarske strane tu je bio Bril Embolo koji je pokušavao da se umiješa, dok se od srpskih igrača istaklo nekoliko njih. Prije svih Vanja Milinković-Savić, koji je bio najbliži mjestu na kojem se desio incident. On je odmah dotrčao do Džake, u jednom trenutku ga čak uhvatio i za vrat, ali se Granit ni nakon toga nije smirio.

Nastavio je da priča, pa se nešto dalje našao u sukobu sa Aleksandrom Mitrovićem. Njih dvojica poznaju se iz Premijer lige, a sada su se sastali oči u oči. Pogledajte kako je izgledao sukob u finišu meča:

Pogledajte

00:55
Džaka i Milenković
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Podsjećamo, Granit Džaka bio je centralna figura i prije četiri godine, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Tada je zajedno sa Džerdanom Šaćirijem i Stefanom Lihtštajnerom provocirao srpske navijače tako što je rukama pokazivao dvoglavog orla, simbol koji se povezuje sa idejom "Velike Albanije". Ovog puta im je to bilo zabranjeno, ali je Džaka našao drugi način da provocira, pa kasnije objašnjava svoj postupak. Još jednom pogledajte detalje sukoba iz finiša meča:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC