• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ćemo čuti Piksija? U Kataru više ne! Igrači dobili slobodno, ne vraćaju se zajedno, a selektor bez izjave i u Srbiji

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković neće davati izjave u Kataru, a igrači se neće zajedno vratiti u Beograd. /Od izvještača MONDA iz Katara Milutina Vujičića/

 Dragan Stojković bez izjave u Kataru - fudbaleri Srbije se ne vraćaju zajedno Izvor: Kurir/Dado Đilas

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković neće se obratiti srpskim novinarima koji su u Dohi, dan poslije ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Piksi je kratko govorio za konferenciji za medije, na kojoj nisu mogli da prisustvuju svi novinari jer se paralelno daju izjave i u miks zoni, dok nije bilo moguće organizovati i realizovati razgovor nakon vjerovatno neprospavane noći zbog bolnog poraza od Švajcarske (3:2).

Dok se traže razlozi loše igre Srbije na Svjetskom prvenstvu i dok se gleda ka budućnosti i novim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, vrijedi istaći da najveći dio delegacije FSS iz Dohe put Beograda kreće u nedjelju od 11 časova, dok ni po dolasku na VIP terminal neće biti izjava.

Što se tiče reprezentativaca Srbije, oni su već poslije utakmice sa Švajcarskom i razgovora sa medijima - "dobili slobodno". Neće se svi vratiti sa FSS, što je bio dogovor od ranije, pošto neki ne lete direktno za Beograd nego imaju drugačije planove, što je sasvim normalno jer su na odmoru sve do završetka Svjetskog prvenstva kada će ponovo imati obaveze u svojim klubovima. Vidjećemo kako će se prilagoditi na ove stvari, pošto se prvi put u istoriji fudbala dogodilo da se Svjetsko prvenstvo igra krajem godine.

Podsjetimo, Srbija je učešće na Svjetskom prvenstvu završila sa jednim osvojenim bodom i ukupno gledano po učinku - na 29. mjestu. Uprkos većim očekivanja od reprezentacije, za sada nema nikakvih najava da nas čekaju promjene na klupi pošto je Piksi najavio već da se okreće idućem ciklusu kvalifikacija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC