• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijani fudbaler nožem napao saigrača, pa prijetio treneru: Naoružan došao u hotel i napravio haos u timu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezni fudbaler koji je ljetos označen kao veliko pojačanje odmah je izbačen iz tima, a i menadžer je raskinuo saradnju sa njim.

 Fudbaler napao nožem saigrača i trenera Izvor: Instagram/nathanaelbongo/printscreen

Strašna vijest potresla je fudbalsku Evropu! Reprezentativac Gabona i fudbaler ekipe Dinamo-Auto iz Tiraspolja Natanijel Bongo (26) nožem je fizički napao svog saigrača u hotelu tokom zajedničkog okupljanja. Novajlija u klubu iz Moldavije ovim je završio svoju karijeru u ekipi, a pitanje je i gdje će naći sljedeći angažman.

Po pisanjima medija iz Moldavije i Rumunije, ugovore sa Natanijelom raskinuli su klub i menadžerska agencija koja ga je zastupala, pa će u narednom periodu morati sam da se snađe. To neće biti nimalo lako, Bongo je u karijeri već imao dvije duge pauze, a očigledno je njegovo ponašanje ogroman problem za poslodavce koji mu daju ugovor. Ovo je Natanijel Bongo:

Po informacijama do kojih su došli mediji Natanijel Bongo se u alkoholisanom stanju pojavio u hotelu, gdje je nožem napao saigrača. Pored fudbalera, na meti povremenog reprezentativca Gabona našao se i trener Dinama kojem je vezni fudbaler prijetio pred ostatkom tima.

Tokom dosadašnjeg dijela karijere Natanijel je igrao u rodnom Gabonu, zatim za dva kluba u Južnoj Africi, a od ljeta 2022. godine je u Moldaviji. To je bio njegov prvi odlazak iz Afrike, a sudeći po ponašanju i posljednji koji mu se desio u karijeri - barem što se tiče evropskog fudbala.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC