• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

500 miliona evra za dvije i po godine? Ronaldo će to odbiti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slavni portugalski fudbaler ipak ne ide u Saudijsku Arabiju?!

 Kristijano Ronaldo ne ide u Saudijsku Arabiju Izvor: Profimedia

Tokom Svjetskog prvenstva u Katar odjeknula je bomba - navodno je Kristijano Ronaldo dogovorio posljednji ugovor u svojoj karijeri. Po pisanju brojnih medija, slavni Portugalac trebalo je da stavi paraf na ugovor sa Al Nasrom i preseli se u Aziju, ali... Jedan portugalski novinar sada otkriva da od dogovora teškog pola miliona evra nema ništa!

Kako je saopštio Pedro Sepulveda, portugalski fudbaler odbiće ugovor na dvije i po godine sa timom koji je spreman da mu isplati čak 200 miliona evra po sezoni. Razlog za to je ostanak u Evropi i novi izazovi na najvišem nivou koje Kristijano Ronaldo očekuje u narednom periodu.

"Igranje u Aziji nije opcija za Kristijana Ronalda u ovom trenutku. Očekuje se da on odbije ponudu Al Nasra vrijednu 200 miliona evra po sezoni. Plan mu je da ostane u Evropi i igra u Ligi šampiona, na najvišem nivou", otkrio je portugalski novinar Pedro Sepulveda.

Podsjećamo, prethodnih dana se pisalo i da je Ronaldo već potpisao saradnju sa novim klubom. Očigledno se to nije desilo, a po tvrdnjama portugalskog novinara i neće u narednom periodu. Možda tek za nekoliko godina, ako Ronaldu dosadi Evropu. To će zavisiti i od kluba koji pronađe za drugi dio sezone, nakon raskida saradnje sa Mančester junajtedom.

Podsjećamo, Kristijano je nakon kontroverznog intervjua napustio engleski tim u kojem je igrao tokom dva mandata. U međuvremenu je postao "višak" i za nacionalni tim, pošto ga je selektor Santoš kritikovao, a zatim ga za meč protiv Švajcarske ostavio na klupi. Na to je reagovala i Georgina Rodrigez.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC