• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruga Kristijana Ronalda udarila na selektora Portugala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slavni portugalski fudbaler izgubio mjesto u timu, a njegova supruga oglasila se na društvenim mrežama.

 Georgina Rodrigez napala selektora Portugala zbog Kristijana Ronalda Izvor: Profimedia/La Imagem/Fotoarena x2307167x RodolfoxBuhrer/Instagram/georginagio/printscreen

Nastavlja da tinja sukob u redovima Portugala. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru selektor Fernando Santoš donio je odluku da Kristijano Ronaldo više nije igrač za startnih 11, a to se nikako ne sviđa jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Slavni Portugalac odmah nakon meča pokazao je šta misli o svojoj minutaži jer nije slavio sa ostatkom tima, a očigledno je da će i u narednim danima biti mnogo priče o njemu.

Samo nekoliko dana nedjelja nakon što je postao višak u Mančester junajtedu, slavni Ronaldo sa klupe za rezerve gledao je kao Portugalci shvataju da i bez njega mogu da igraju na visokom nivou. Demolirali su Švajcarsku (6:1), Kristijano je dobio tek dvadesetak minuta na terenu, a to se nije svidjelo ni njemu ni supruzi Georgini. Ona se oglasila na Instagramu, a ovako izgleda Ronaldova supruga:

"Čestitamo Portugalu. 11 igrača pjevalo je himnu i išlo ka postavljenim ciljevima. Kakva šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču svijeta tokom 90 minuta. Navijači ne prestaju da traže i uzvikuju njegovo ime. Nadam se da će Bog i vaš dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku i učiniti da to doživimo još jednu noć", napisala je Georgina.

Podsjećamo, Kristijano Ronaldo je do sada odigrao 195 mečeva za seniorsku selekciju Portugala i još 34 u mlađim kategorijama. U seniorskom timu postigao je 118 golova i po tome je svjetski rekorder, a sa njim u timu Portugalci su stigli do dva velika trofeja. Na Evropskom prvenstvu 2016. godine osvojili su titulu, a zatim su u sezoni 2018/19 bili najbolji u Ligi nacija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC