• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronado opet šokirao! Dok su Portugalci slavili, Kristijano otišao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kristijanu Ronaldu očigledno nije bilo do slavlja, uprkos ubjedljivoj pobjedi Portugala protiv Švajcarske.

 Kristijano Ronaldo otišao s terena poslije Švajcarske Izvor: Twitter/Adriado Del Monte/Profimedia/La Imagem/Fotoarena x2307167x RodolfoxBuhrer

Dok su Portugalci slavili sa navijačima to što su razbili Švajcarsku 6:1, kapiten ekipe Kristijano Ronaldo samo je otišao sa terena. Pričaće se o ovom njegovom potezu u danima nakon ubjedljive pobjede, prije svega zato što ga je selektor Fernando Santoš ovog puta izbacio iz startnih 11 i umjesto njega na teren poslao momka koji je šansu apsolutno iskoristio. U pitanju je napadač Benfike Gonsalo Ramoš, koji je uspio da ostvari uspjeh kakav nije viđen još od Pelea 1958. godine.

"CR7" ušao je u igru tek u 72. minutu. Borio se, dao je dan gol poništen zbog ofsajda, a poslije utakmice nije bio raspoložen, što pokazuje i ovaj snimak:

Portugal je postao posljednji učesnik četvrtfinala Svjetskog prvenstva, u kojem će igrati protiv najprijatnijeg iznenađenja turnira - Maroka. Taj meč biće odigran u subotu i Ronaldo će sigurno biti još više ljut ako i tada ne bude u startnih 11.

Portugalac je ovom Mundijalu dao samo jedan gol - iz penala u prvom kolu, a potom se nije istakao igrom, samo ružnim ponašanjem. Zbog nesportskog gestikuliranja prema protivniku na meču protiv Južne Koreje kritikovao ga je i selektor Santoš i možda je to bio razlog zbog kojeg je "CR7" meč protiv Švajcarske počeo na klupi, na kojoj je bio do 72. minuta, uprkos skandiranjima čitavog stadiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC