• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano Ronaldo napušta Mundijal?! Zbog svađe sa selektorom zaprijetio reprezentaciji - želi da ode iz Katara!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo mogao bi da ostavi saigrače na cjedilu tokom turnira u Kataru.

 Kristijano Ronaldo zaprijetio selektoru da će napustiti Mundijal Izvor: Profimedia

Šokantne tvrdnje stižu iz Portugala tokom Mundijala u Kataru! Nakon što je saznao da neće biti starter na meču protiv Švajcarske, Kristijano Ronaldo je zaprijetio odlaskom iz reprezentacije tokom Svjetskog prvenstva. Ugledni "Rekord" na naslovnoj strani donosi tekst u kojem je posebno bitna rečenica "Ronaldo prijetio odlaskom", a baš nju je pokušao da demantuje Fudbalski savez Portugala.

Navodno, Portugalac, koji je tokom Svjetskog prvenstva u Kataru napravio nekoliko incidenata u nacionalnom timu, zaprijetio je selektoru Santošu odlaskom iz Katara zbog toga što nije u startnih 11. Po informacijama portugalskog lista, Kristijanu se uopšte ne dopada uloga koju ima tokom ovogodišnjeg turnira, a to je moglo da se vidi i kada je odbio da trenira sa rezervistima!

"U toku razgovora sa selektorom, kada je saznao da neće biti u startnoj postavi za meč protiv Švajcarske, Kristijano Ronaldo pomislio je na najgore", napodi ugledni portugalski list "Rekord". Po njihovim saznanjima, jedan od najboljih fudbalera svih vremena bio je spreman da se okrene i ode, napusti reprezentaciju, Mundijal i Katar!

Sukob Kristijana Ronalda i selektora Fernanda Santoša tinja već nekoliko dana, a sve je počelo u grupnoj fazi. Na meču protiv Južne Koreje u trećem kolu selektor je izveo iz igre Ronalda u 65. minutu, pri rezultat 1:1 i to se nimalo nije svidjelo zvijezdi tima. Navodno, Kristijano je tada opsovao, što su portugalski mediji uspjeli da mu pročitaju sa usana.

Selektor Santoš kritikovao ga je zbog ponašanja nakon izmjene, a zatim ostavio na klupi za rezerve. Navijači su tražili Ronalda u igri, a na kraju je dobio samo dvadesetak minuta u finišu kada je pitanje pobjednika već bilo riješeno. Zbog toga je Kristijano Ronaldo odmah nakon utakmice otišao u svlačionicu i nije proslavio pobjedu sa saigračima, a njegova supruga Georgina oglasila se na Instagramu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC