• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo napravio novi skandal u Kataru! Selektor ga sklonio iz tima, Kristijano više nikoga ne sluša!

Autor Dragan Šutvić

Kristijano Ronaldo izbjegao obavezu u nacionalnom timu i otišao da radi šta on želi!

 kristijano ronaldo napravio novi skandal na svjetskom prvenstvu  Izvor: Profimedia

Portugalcima je već preko glave Kristijana Ronalda, ali slavni fudbaler ne prestaje sa skandalima na Svjetskom prvenstvu. Nakon što ga je selektor Fernando Santoš javno kritikovao, a zatim i ostavio među rezervama za meč protiv Švajcarske, Ronaldo je napravio neočekivan potez.

Iako je na tom meču igrao tek u posljednjih dvadesetak minuta - ako računamo i nadoknadu - Kristijano Ronaldo se u srijedu prepodne nije pojavio na timskom treningu. Umjesto da sa ostatkom ekipe odradi trening legendarni napadač zatražio je da se danas oporavlja od utakmice i samo lagano radi u teretani, zajedno sa momcima koji su bili starteri na prvom meču nokaut faze.

Navodno, Ronaldu niko nije pravio problem da odradi lakši trening u teretani, ali je pitanje kako će se ovakvo ponašanje odraziti na njegovu minutažu u nastavku turnira. Moglo bi da se desi da ga Fernando Santoš i za meč sa Marokom u četvrtfinalu ostavi na klupi za rezerve, što bi dodatno pojačalo gnev samog fudbalera i njegove porodice.

Svoje mišljenje o odluci selektora Kristijano je pokazao i odmah nakon meča kada je umjesto na slavlje sa saigračima otišao u svlačionicu. To nije prvi incident koji je napravio u posljednje vrijeme. Zbog sukoba sa Erikom ten Hagom u Mančester junajtedu dao je kontroverzni intervju zbog kojeg je raskinut njegov ugovor sa engleskim velikanom. Pričalo se o ponudi iz Saudijske Arabije koju bi mogao da odbije, a dok ne nađe klub Kristijano Ronaldo je jedini "slobodan" fudbaler na Mundijalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC