• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUGA - donijeli Partizanu nezaboravnu pobjedu, a STRADALI NA ISTI NAČIN! Mance i Ješić poginuli u saobraćajnim nesrećama

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tužna priča o saigračima iz jedne od omiljenih generacija Grobara.

 Miodrag Ješić i Dragan Mance poginuli u saobračajnim nesrećama Izvor: MN PRESS

Bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je u četvrtak, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Jarak. Prve fotografije sa mjesta udesa su jezive, a strašno je i podsjećanje na zlu kob njegove porodice, jer je od posljedica teške "saobraćajke" poginula i njegova ćerka.

A navijači Partizana sjetili su se na dan ove tragične vijesti i o tome da je Ješić bio saigrač sa Draganom Manceom, nezaboravnim napadačem crno-bijelih i legendom Partizanove Humske ulice.

Ješić i Mance bili su saigrači pola decenije, osvojili su zajedno titulu 1983. godine i bili su u timu tokom čuvene utakmice Partizan - Kvins Park Rendžers.

Posebno bolno zvuči na današnji dan podatak da su u tom meču strijelci bili i Mance i Ješić, zajedno sa Zvonkom Živkovićem i Dragim Kaličaninom. Iako je Partizan u Evropi rušio i mnogo veće timove kroz istoriju, taj trijumf ipak je ostao upisan zlatnim slovima u klupskoj istoriji, kao jedan od najdražih navijačima.

Ješić je u Partizanu ponikao i poslije 11 godina 1985. iz Humske otišao u inostranstvo. U Turskoj je nastupao za Altaj i Trabzonspor, potom je proveo sezonu 1990/91 u Partizanu, a karijeru je završio u Altaju, 1994. godine. U Humskoj je bio i trener u dva navrata, u sezoni 1999/2000 i 2006/07.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC