• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Selektor je rekao Kristijanu da ode!" Drama pred meč Portugala - isplivali novi detalji sukoba sa Ronaldom!

Autor Dragan Šutvić

Kristijano Ronaldo ne prestaje da pravi probleme, a sada u nokaut fazi Mundijala zadaje glavobolje svom nacionalnom timu.

 selektor portugala rekao ronaldu da ide sa svjetskog prvenstva  Izvor: MN PRESS

Kristijano Ronaldo ne prestaje da bude tema na ovom Svjetskom prvenstvu. Nakon što se posvađao sa Mančester junajtedom i dobio otkaz, sada su portugalski mediji prenijeli da je u sukobu sa selektorom Fernandom Santošom jer ga iskusni stručnjak nije stavio u prvu postavu za meč sa Švajcarskom. 

Možda će vas zanimati

Fudbalski savez Portugala je to brže-bolje demantovao, ali sada je list "Rekord" koji je inicijalno objavio informaciju o sukobu ponovo pisao da tenzije postoje!

"Portugalski fudbalski savez demantovao je vijest da je Kristijano Ronaldo prijetio da će da napusti reprezentaciju tokom Svetskog prvenstva kada je saznao da neće biti u startnoj protiv Švajcarske. Potvrđujemo informacije objavljene i to iz više izvora. Razgovor Fernanda Santoša i Kristijana Ronalda veče uoči utakmice sa Švajcarskom bio je vrlo buran, a selektor reprezentacije dopustio mu je da ode. Razgovor se nastavio, ali se igrač povukao, kada je shvatio da sada nije najbolje vruheme za tako veliki raskol", navodi se u tekstu. 

Portugal od 16 časova igra svoj četvrtfinalni meč Mundijala sa Marokom i ostaje da se vidi da li će iskusni Santoš popustiti pod velikim pritiskom portugalske javnosti i samog Ronalda ili će ponovo od prvog minuta dati šansu Gonsalu Ramosu koji je odigrao fantastičan meč protiv Švajcarske i dao tri gola.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC